Een dag als floormanager

Tijd voor een nieuwe werkdag samen met mijn baasje Susanne. De kinderen zijn naar school en ik mag weer naar ons mooie kantoor om daar samen met mijn collega’s aan de slag te gaan. Op kantoor noemen ze me ook wel de Floormanager. Als ik binnenkom loop ik altijd een rondje en begin ik bij mijn collega Diede. Zij is mijn favoriete collega en knuffelt mij altijd. Ik ga altijd bij iedereen gedag zeggen en als ik van iedereen een aai over mijn bol heb gehad dan zoek ik mijn plekje bij mijn andere baasje Ad. Ik bof met mijn collega’s, want regelmatig neemt iemand mij even mee voor een plasje.

12.00 uur tijd voor de lunch! Voor iedereen een fijn moment van de dag, ook voor mij. Ik drentel wat om mijn collega’s heen. Gelukkig vinden ze mij allemaal leuk en is het hebben van een allergie ook geen probleem met mij om je heen, want ik ben een Labradoodle (hypoallergeen). Het leukste gedeelte van de dag breekt aan na de lunch. We gaan namelijk een langer rondje wandelen in het Hoevelakense bos. Dan snel naar kantoor, want ik moet nodig een dutje doen. Best vermoeiend om de Floormanager te zijn.  

 

   

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken
Heb jij al ervaring in recruitment en ben je klaar voor de volgende stap? Kom je dan verder ontwikkelen bij AV: een persoonlijk recruitmentbureau met een high end dienstverlening. Als Recruitment Specialist werk je aan de beste matches voor onze opdrachtgevers. Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan snel verder. 
Bekijk vacature
inMidden-Nederland
[chapo]
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inAmersfoort - Hoevelaken
AV groeit, daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke recruiter! Een afwisselende functie in een warm team dat goed op elkaar is ingespeeld. 
Bekijk vacature