Een dag als floormanager

08.40… Yes het is maandag en ik mag naar werk. De kinderen zijn naar school gebracht en ik ga met baasje Susanne mee. Op kantoor noemen ze me ook wel de Floormanager. Bij aankomst loop ik een rondje door het kantoor en begin ik altijd bij Diede. Zij is mijn favoriete collega en knuffelt me altijd fijn. Ze heeft zelf ook een hond, dus weet precies wat ik leuk vind. Daarna de rest gedag zeggen en kijken of het werken wel lukt. Mijn rondje door kantoor eindigt bij het andere baasje Ad. Regelmatig kijkt er een collega om de hoek en word ik mee naar buiten genomen voor een plasje.

12.15 tijd voor de lunch! Ik drentel om de collegaatjes heen en krijg ik her en der een aai. Het was in het begin nog een beetje spannend of ze me allemaal leuk zouden vinden, want één van de collega’s heeft een allergie. Ik ben een Labradoodle (hypoallergeen) en dat bleek gelukkig geen probleem. Dan is het leukste deel van de dag aangebroken want na de lunch doen we een langere wandeling. Dan snel naar kantoor van Ad want ik ga een dutje doen. Phoe best vermoeiend zo een dag met de baasjes mee.

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inAmersfoort
Wil jij onderdeel worden van een jong en ambitieus team binnen de recruitment? Je bent nieuwsgierig en helpt onze klanten graag verder met het maken van de beste matches. Druk dan nu op de sollicitatie button. 
Bekijk vacature
inHoevelaken
AV is op zoek naar een stagiair(e) Recruitment! Vind jij het leuk om mee te werken aan het maken van de beste matches? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die behalve een goede werklust ook in is voor een spelletje tijdens de vrijMiBo.
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Je haalt energie uit de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen. Je bent ambitieus, gedreven en sociaal aangelegd. Spreekt jou dit aan en breng je ook het onderstaande mee?
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
AV komt graag in contact met talent en daarom staan wij altijd open voor een ambitieuze recruiter die sales organisaties en professionals met elkaar verbindt. En zo doelen voor zichzelf én anderen weet te bereiken. 
Bekijk vacature