Een dag als floormanager

08.40… Yes het is maandag en ik mag naar werk. De kinderen zijn naar school gebracht en ik ga met baasje Susanne mee. Op kantoor noemen ze me ook wel de Floormanager. Bij aankomst loop ik een rondje door het kantoor en begin ik altijd bij Diede. Zij is mijn favoriete collega en knuffelt me altijd fijn. Ze heeft zelf ook een hond, dus weet precies wat ik leuk vind. Daarna de rest gedag zeggen en kijken of het werken wel lukt. Mijn rondje door kantoor eindigt bij het andere baasje Ad. Regelmatig kijkt er een collega om de hoek en word ik mee naar buiten genomen voor een plasje.

12.15 tijd voor de lunch! Ik drentel om de collegaatjes heen en krijg ik her en der een aai. Het was in het begin nog een beetje spannend of ze me allemaal leuk zouden vinden, want één van de collega’s heeft een allergie. Ik ben een Labradoodle (hypoallergeen) en dat bleek gelukkig geen probleem. Dan is het leukste deel van de dag aangebroken want na de lunch doen we een langere wandeling. Dan snel naar kantoor van Ad want ik ga een dutje doen. Phoe best vermoeiend zo een dag met de baasjes mee.

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inAmersfoort
Gezocht: nieuwsgierig organisatietalent met passie voor recruitment die het verschil gaat maken bij onze klanten. Kies jij voor AV om je (verder) te ontwikkelen in het recruitment vakgebied? 
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Ben jij een enthousiaste student die ervaring wil opdoen op het gebied van werving & selectie en sales? Kies dan voor een meewerkstage bij AV!
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Je haalt energie uit de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen. Je bent ambitieus, gedreven en sociaal aangelegd. Spreekt jou dit aan en breng je ook het onderstaande mee?
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
AV komt graag in contact met talent en daarom staan wij altijd open voor een ambitieuze recruiter die sales organisaties en professionals met elkaar verbindt. En zo doelen voor zichzelf én anderen weet te bereiken. 
Bekijk vacature