Een dag als floormanager

Tijd voor een nieuwe werkdag samen met mijn baasje Susanne. De kinderen zijn naar school en ik mag weer naar ons mooie kantoor om daar samen met mijn collega’s aan de slag te gaan. Op kantoor noemen ze me ook wel de Floormanager. Als ik binnenkom loop ik altijd een rondje en begin ik bij mijn collega Diede. Zij is mijn favoriete collega en knuffelt mij altijd. Ik ga altijd bij iedereen gedag zeggen en als ik van iedereen een aai over mijn bol heb gehad dan zoek ik mijn plekje bij mijn andere baasje Ad. Ik bof met mijn collega’s, want regelmatig neemt iemand mij even mee voor een plasje.

12.00 uur tijd voor de lunch! Voor iedereen een fijn moment van de dag, ook voor mij. Ik drentel wat om mijn collega’s heen. Gelukkig vinden ze mij allemaal leuk en is het hebben van een allergie ook geen probleem met mij om je heen, want ik ben een Labradoodle (hypoallergeen). Het leukste gedeelte van de dag breekt aan na de lunch. We gaan namelijk een langer rondje wandelen in het Hoevelakense bos. Dan snel naar kantoor, want ik moet nodig een dutje doen. Best vermoeiend om de Floormanager te zijn.  

 

   

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed toch? Als senior consultant kun je niet wachten om, samen met de recruiter, aan de slag te gaan met vraagstukken van onze klanten. Bij AV heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en krijg je de ruimte om je team te bouwen. Zo draag je bij aan zakelijk succes en werkgeluk. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Word jij enthousiast van mensen helpen aan een nieuwe baan? Kom je dan ontwikkelen in het recruitment werkveld bij AV! Je ondersteunt het recruitment proces en zorgt er voor dat kandidaten op de hoogte zijn van onze vacatures. Met jouw support voor het recruitment team zorg jij ervoor dat persoonlijke en zakelijke dromen uitkomen. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inUtrecht
Jij wil graag jezelf ontwikkelen in het recruitment werkveld en zo succesvol mogelijk mensen aan hun nieuwe baan helpen. Als stagiair bij AV ben je deel van het team en dagen wij je uit om jezelf te ontplooien tot beginnend recruitment medewerker. Met jouw energie kun je persoonlijke en zakelijke dromen laten uitkomen! 
Bekijk vacature