Een dag als consultant & coach

…is nooit hetzelfde en dat geldt eigenlijk voor iedereen in ons team. Vandaag staan er een aantal dingen op mijn denkbeeldige agenda: allereerst neem ik met mijn collega recruitment consultant alle procedures door waar wij samen verantwoordelijk voor zijn. We bespreken of we op schema lopen, waar we extra op moeten letten en hoe we omgaan met bottlenecks. Hiervoor verzinnen we samen oplossingen en verdelen de taken. Vandaag ga ik een aantal klanten bellen waar we in het verleden mee hebben samengewerkt, om te horen wat er speelt in hun sales team en wat zij de komende periode van plan zijn. Ook heb ik nog een interview met een kandidaat, een coach- én een belafspraak voor het doorspreken van assessment resultaten met een klant gepland staan. Tussendoor werk ik mijn mail bij, stuur ik een samenwerkingsvoorstel naar een prospect toe en beantwoord ik vragen aan de telefoon. Gelukkig heb ik op zo’n 'kantoordag' ook nog tijd om even bij te praten met de andere collega’s. De rest van de week heb ik namelijk bezoeken gepland staan en werk ik een halve dag thuis. Een leuke job met veel beweging, tijd voor betekenisvolle gesprekken en bijzondere ontmoetingen. 

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken
Als stagiair marketing & communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inAmersfoort
Wil jij meebouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes bij zowel kandidaten als klanten? Bij AV bieden wij een opleidingsprogramma om als recruitment professional aan de slag te gaan. 
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Je haalt energie uit de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen. Je bent ambitieus, gedreven en sociaal aangelegd. Spreekt jou dit aan en breng je ook het onderstaande mee?
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
AV komt graag in contact met talent en daarom staan wij altijd open voor een ambitieuze recruiter die sales organisaties en professionals met elkaar verbindt. En zo doelen voor zichzelf én anderen weet te bereiken. 
Bekijk vacature