Een dag als marketing & communicatie stagiaire

Als ik aankom bij onze kantoorboerderij start ik mijn werkplek op en loop ik vervolgens naar de keuken voor een kop thee en een praatje met collega’s. Als we weer bijgepraat zijn begint mijn werkdag.  

Ik start de dag met mijn dagelijkse taken zoals het bijwerken van de mailbox, het checken van LinkedIn en het doornemen van mijn agenda. Om vervolgens de actuele dingen op te pakken zoals het bedenken en schrijven van een social media post. Het onderhouden van de social media is een groot onderdeel van mijn stage. Een van mijn grootste projecten is dan ook het ontwikkelen van de contentkalender geweest. Als de post online staat kan ik verder met werken aan de website, bijvoorbeeld het plaatsten van onze blogs. Door de dag heen komen er verschillende taken bij mij terecht en voer ik naast mijn wekelijkse taken en grote projecten ook heel veel ondersteunend werk uit.  

Ook pak ik verschillende taken rondom office op. Ik ontvang kandidaten op kantoor, bestel wekelijks de boodschappen en ik zorg dat er vers brood is voor bij de lunch. Als de telefoon gaat ben ik ook vaak degene die deze oppakt.  

Mijn dagen zijn zeer afwisselend en de taken heel uiteenlopend. De afgelopen maanden zijn super waardevol geweest én ik ben vast in dienst genomen door AV. 

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken
Heb jij al ervaring in recruitment en ben je klaar voor de volgende stap? Kom je dan verder ontwikkelen bij AV: een persoonlijk recruitmentbureau met een high end dienstverlening. Als Recruitment Specialist werk je aan de beste matches voor onze opdrachtgevers. Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan snel verder. 
Bekijk vacature
inMidden-Nederland
[chapo]
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inAmersfoort - Hoevelaken
AV groeit, daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke recruiter! Een afwisselende functie in een warm team dat goed op elkaar is ingespeeld. 
Bekijk vacature