Een dag als marketing & communicatie stagiaire

Als ik aankom bij onze kantoorboerderij start ik mijn werkplek op en loop ik vervolgens naar de keuken voor een kop thee en een praatje met collega’s. Als we weer bijgepraat zijn begint mijn werkdag.  

Ik start de dag met mijn dagelijkse taken zoals het bijwerken van de mailbox, het checken van LinkedIn en het doornemen van mijn agenda. Om vervolgens de actuele dingen op te pakken zoals het bedenken en schrijven van een social media post. Het onderhouden van de social media is een groot onderdeel van mijn stage. Een van mijn grootste projecten is dan ook het ontwikkelen van de contentkalender geweest. Als de post online staat kan ik verder met werken aan de website, bijvoorbeeld het plaatsten van onze blogs. Door de dag heen komen er verschillende taken bij mij terecht en voer ik naast mijn wekelijkse taken en grote projecten ook heel veel ondersteunend werk uit.  

Ook pak ik verschillende taken rondom office op. Ik ontvang kandidaten op kantoor, bestel wekelijks de boodschappen en ik zorg dat er vers brood is voor bij de lunch. Als de telefoon gaat ben ik ook vaak degene die deze oppakt.  

Mijn dagen zijn zeer afwisselend en de taken heel uiteenlopend. De afgelopen maanden zijn super waardevol geweest én ik ben vast in dienst genomen door AV. 

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed toch? Als senior consultant kun je niet wachten om, samen met de recruiter, aan de slag te gaan met vraagstukken van onze klanten. Bij AV heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en krijg je de ruimte om je team te bouwen. Zo draag je bij aan zakelijk succes en werkgeluk. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Word jij enthousiast van mensen helpen aan een nieuwe baan? Kom je dan ontwikkelen in het recruitment werkveld bij AV! Je ondersteunt het recruitment proces en zorgt er voor dat kandidaten op de hoogte zijn van onze vacatures. Met jouw support voor het recruitment team zorg jij ervoor dat persoonlijke en zakelijke dromen uitkomen. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inUtrecht
Jij wil graag jezelf ontwikkelen in het recruitment werkveld en zo succesvol mogelijk mensen aan hun nieuwe baan helpen. Als stagiair bij AV ben je deel van het team en dagen wij je uit om jezelf te ontplooien tot beginnend recruitment medewerker. Met jouw energie kun je persoonlijke en zakelijke dromen laten uitkomen! 
Bekijk vacature