Een dag als stagiaire recruiter

De stagedag begint voor mij om 8:20 uur. Ik stap op de fiets en trap mezelf rustig richting de mooie kantoorboerderij. Het is tenslotte voor mij maar 5 minuten fietsen. Eenmaal aangekomen bij AV begroet ik al mijn collega’s en start ik de laptop op. Ik focus mij tijdens mijn stage enerzijds op recruitment werkzaamheden, waar ik word opgeleid tot recruiter. Anderzijds doe ik een commercieel onderzoek met als doel om met prospects uit de regio in contact te komen. 

Ik vertel graag meer over hoe mijn dag bij AV eruitziet. Ik begin met het doornemen van de agenda en beantwoord mijn ongelezen mails. Nadat ik ben opgestart ga ik aan de gang met het live zetten van een vacature. Ik plaats de vacature op LinkedIn, verschillende jobboards en de website van AV. . Hierna maak ik een aansprekende afbeelding om op LinkedIn een post te plaatsen over de nieuwe vacature. Na het plaatsen van de vacature ga ik op zoek naar geschikte kandidaten voor deze positie. Op basis van het functieprofiel creëer ik een lijst met geschikte kandidaten die ik later kan benaderen voor de functie. 

Aan het einde van de ochtend staat er een klantmeeting gepland. Hierin stellen we de klant op de hoogte van de huidige status van de procedure. We doorlopen de lijst met potentiële kandidaten en bespreken de plus- en minpunten. Op deze manier optimaliseren we het zoekprofiel en weten we precies wat de klant zoekt.  

Na de lunch werk ik aan mijn onderzoeksverslag voor AV. Ik onderzoek hierin welke salesmiddelen kunnen bijdragen aan meer contact met potentiële klanten in de regio. Zo onderzoek ik de relevante doelgroep, kijk ik naar de mogelijk in te zetten salesmiddelen en waar de voorkeuren van de gewenste doelgroep ligt betreffend de salesuitingen richting hen. Als laatste concludeer ik wat er binnen AV nog moet veranderen om de salesmiddelen op basis van de behoefte van de gewenste doelgroep in te zetten. 

Al met al een zeer productieve en leuke dag! 

 

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed toch? Als senior consultant kun je niet wachten om, samen met de recruiter, aan de slag te gaan met vraagstukken van onze klanten. Bij AV heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en krijg je de ruimte om je team te bouwen. Zo draag je bij aan zakelijk succes en werkgeluk. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Word jij enthousiast van mensen helpen aan een nieuwe baan? Kom je dan ontwikkelen in het recruitment werkveld bij AV! Je ondersteunt het recruitment proces en zorgt er voor dat kandidaten op de hoogte zijn van onze vacatures. Met jouw support voor het recruitment team zorg jij ervoor dat persoonlijke en zakelijke dromen uitkomen. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inUtrecht
Jij wil graag jezelf ontwikkelen in het recruitment werkveld en zo succesvol mogelijk mensen aan hun nieuwe baan helpen. Als stagiair bij AV ben je deel van het team en dagen wij je uit om jezelf te ontplooien tot beginnend recruitment medewerker. Met jouw energie kun je persoonlijke en zakelijke dromen laten uitkomen! 
Bekijk vacature