Een dag als recruiter

Om 7:45 uur stap ik in de auto richting de mooie kantoorboerderij in Hoevelaken. Hier verzamelen mijn collega’s en ik ons al kletsend in de keuken om vervolgens snel aan de slag te gaan met de nieuwe week! 

Mijn dag begint met verschillende overleggen nadat ik mijn mail en LinkedIn berichten van kandidaten heb beantwoord. Ik begin met het weekoverleg met de recruitment consultants waar ik veel mee samenwerk. Met hen spreek ik de week door, stellen we prioriteiten en maken we een planning voor de komende week. Hierop volgt het recruitersoverleg, we zitten met alle recruiters bij elkaar om onze jobmarketing te optimaliseren. Als laatste volgt het teamoverleg. We zitten met het hele team bij elkaar om verschillende agendapunten te bespreken.

Om 12 uur is het lunchtijd! We lunchen altijd gezellig met het hele team, waarop er vervolgens nog tijd is om een rondje met onze floormanager/kantoorhond Bubbels door het Hoevelakse Bos te wandelen.

Hierna is het tijd om met mijn planning aan de slag te gaan. Vorige week heb ik een vacature live gezet op basis van onze slim opgezette jobmarketing strategie. Voor deze vacature start ik nu een search op. Ik benader de kandidaten en spar met hen over waar zij naar op zoek zijn en of er een match met de betreffende vacature is. Vervolgens heb ik nog belafspraken staan met een aantal sollicitanten. Ik ben erg benieuwd wat hen zo enthousiast over de vacature maakt en waarom dit ‘dé perfecte kandidaat’ voor deze functie is. Dit is wat ik zo leuk vind aan mijn werk, samen zoeken naar een goede match voor kandidaat en opdrachtgever.

Ik sluit mijn dag af met het stellen van een aantal prioriteiten voor de dag erna. Zo kan ik morgen gelijk aan de slag!

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken
Als stagiair marketing & communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inAmersfoort
Wil jij meebouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes bij zowel kandidaten als klanten? Bij AV bieden wij een opleidingsprogramma om als recruitment professional aan de slag te gaan. 
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Je haalt energie uit de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen. Je bent ambitieus, gedreven en sociaal aangelegd. Spreekt jou dit aan en breng je ook het onderstaande mee?
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
AV komt graag in contact met talent en daarom staan wij altijd open voor een ambitieuze recruiter die sales organisaties en professionals met elkaar verbindt. En zo doelen voor zichzelf én anderen weet te bereiken. 
Bekijk vacature