Een dag als recruiter

Om 7:15 uur stap ik in de auto richting de mooie kantoorboerderij in Hoevelaken. Hier verzamelen mijn collega’s en ik ons al kletsend in de keuken om vervolgens snel aan de slag te gaan met de nieuwe week!

Mijn week begint met het beantwoorden van berichtjes via LinkedIn en mijn mailbox. Hierna heb ik een belafspraak met een sollicitant en probeer ik erachter te komen waar zijn ambities liggen en of dit een mooie match bij mijn opdrachtgever is. Ik pak een kop koffie en ga naar de weekstart van het team van werving & selectie. We bespreken onze lopende opdrachten, kijken naar wie waar hulp nodig heeft en zetten de prioriteiten voor de week scherp. Als laatste volgt het teamoverleg. We zitten iedere week met hele team bij elkaar om elkaar te horen, hoe zitten we in onze stoel? En bespreken de verdere wekelijkse agenda punten.

Om 12 uur is het lunchtijd! We lunchen altijd gezellig met het hele team, waarop er vervolgens nog tijd is voor een potje tafeltennis (vooral voor de gezelligheid want mijn talent ligt duidelijk ergens anders) of om een rondje met onze floormanager/kantoorhond Bubbels en wat collega’s door het Hoevelakense Bos te wandelen.

Vorige week heb ik een vacature live gezet op basis van onze slim opgezette jobmarketing strategie. Voor deze vacature start ik een search op. Ik benader de kandidaten en spar met hen over waar zij naar op zoek zijn en of er een match met de betreffende vacature is. Hierna is het tijd om een potentiële nieuwe collega voor AV te spreken. Naast mijn taken als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het interne wervingsproces en maak ik kandidaten graag enthousiast over AV en de openstaande functies. Dit is wat ik zo leuk vind aan mijn werk, mensen enthousiast maken over mooie organisaties, de klant & AV!

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inAmersfoort - Hoevelaken
AV groeit, daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke recruiter! Een afwisselende functie in een warm team dat goed op elkaar is ingespeeld. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed toch? Als senior consultant kun je niet wachten om, samen met de recruiter, aan de slag te gaan met vraagstukken van onze klanten. Bij AV heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en krijg je de ruimte om je team te bouwen. Zo draag je bij aan zakelijk succes en werkgeluk. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Word jij enthousiast van mensen helpen aan een nieuwe baan? Kom je dan ontwikkelen in het recruitment werkveld bij AV! Je ondersteunt het recruitment proces en zorgt er voor dat kandidaten op de hoogte zijn van onze vacatures. Met jouw support voor het recruitment team zorg jij ervoor dat persoonlijke en zakelijke dromen uitkomen. 
Bekijk vacature