Een dag als recruiter

Om 8:00 uur stap ik in de auto richting de mooie kantoorboerderij in Hoevelaken. Hier verzamelen mijn collega’s en ik ons al kletsend in de keuken om vervolgens snel aan de slag te gaan met de nieuwe week!

Mijn week begint met het beantwoorden van berichtjes via LinkedIn en mijn mailbox. Hierna heb ik een belafspraak met een sollicitant en probeer ik erachter te komen waar zijn ambities liggen en of dit een mooie match bij mijn opdrachtgever is. Ik pak een kop koffie en ga naar de weekstart van het team van werving & selectie. We bespreken onze lopende opdrachten, kijken naar wie waar hulp nodig heeft en zetten de prioriteiten voor de week scherp. Als laatste volgt het teamoverleg. We zitten iedere week met hele team bij elkaar om elkaar te horen, hoe zitten we in onze stoel? En bespreken de verdere wekelijkse agenda punten.

Om 12 uur is het lunchtijd! We lunchen altijd gezellig met het hele team, waarop er vervolgens nog tijd is voor een potje tafeltennis (vooral voor de gezelligheid want mijn talent ligt duidelijk ergens anders) of om een rondje met onze floormanager/kantoorhond Bubbels en wat collega’s door het Hoevelakense Bos te wandelen.

Vorige week heb ik een vacature live gezet op basis van onze slim opgezette jobmarketing strategie. Voor deze vacature start ik een search op. Ik benader de kandidaten en spar met hen over waar zij naar op zoek zijn en of er een match met de betreffende vacature is. Hierna is het tijd om een potentiële nieuwe collega voor AV te spreken. Naast mijn taken als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het interne wervingsproces en maak ik kandidaten graag enthousiast over AV en de openstaande functies. Dit is wat ik zo leuk vind aan mijn werk, mensen enthousiast maken over mooie organisaties, de klant & AV!

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken
Hey toekomstige Accountmanager! Ben jij klaar voor een stage vol uitdagingen en variatie in accountmanagement, waarbij je echt het verschil kunt maken? Sluit je aan bij ons fantastische team en grijp deze unieke kans!
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inHoevelaken
Heb jij al ervaring in recruitment en ben je klaar voor de volgende stap? Kom je dan verder ontwikkelen bij AV: een persoonlijk recruitmentbureau met een high end dienstverlening. Als Recruitment Specialist werk je aan de beste matches voor onze opdrachtgevers. Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan snel verder. 
Bekijk vacature
inMidden-Nederland
[chapo]
Bekijk vacature