Motivatietest

De drijfverentest, ook wel een “Motivation assessment’ genoemd, is ontwikkeld om medewerkers te helpen begrijpen wat hun motivatie verhoogt en verlaagt. Motivatie is namelijk een van de essentiële onderdelen van succes op het werk. In de drijfverentest wordt dan ook geanalyseerd welke factoren motiveren en welke factoren niet motiveren.

Wilt u weten hoe een Motivatie rapportage van AV Testen & Assessments er uit ziet? Dan kunt u dit verzoek mailen naar mail@av.nl en ontvangt u binnen één werkdag uw voorbeeldrapportage!

Prijs € 195,- Exclusief BTW.

Nieuwste vacatures

Vacatures
inUtrecht
Ben jij een gedreven professional met een passie voor sales en techniek? Wil je werken bij een toonaangevende organisatie in de Clean Energy Industrie waar jouw kennis en vaardigheden het verschil maken? Dan is deze fulltime vacature iets voor jou! 
Bekijk vacature
inNoord-Holland
Ben jij een gedreven accountmanager met passie voor brandveiligheid? Bij Hertek in Noord-Holland krijg je de kans om maatschappelijk het verschil te maken. Met jouw expertise adviseer je klanten over de beste brandmeld- en ontruimingsinstallaties, noodverlichting en digitale oplossingen. Waarom kiezen voor Hertek? Omdat zij als marktleider innovatieve totaaloplossingen bieden en volop investeren in jouw professionele groei.
Bekijk vacature
inWest-Nederland
Als je op zoek bent naar een essentiële rol binnen een vooruitstrevend bedrijf in de omgeving van Amsterdam, dan is de positie van Accountmanager bij Portakabin perfect voor jou weggelegd. Kies voor deze baan en ga aan de slag bij een vooraanstaand bedrijf die bekend staat om haar kwalitatieve, efficiënte en hoogwaardige oplossingen in modulaire units.
Bekijk vacature
inOost-Nederland
Als je op zoek bent naar een essentiële rol binnen een vooruitstrevend bedrijf in de omgeving van Apeldoorn, dan is de positie van Accountmanager bij Portakabin perfect voor jou weggelegd. Kies voor deze baan en ga aan de slag bij een vooraanstaand bedrijf die bekend staat om haar kwalitatieve, efficiënte en hoogwaardige oplossingen in modulaire units. 
Bekijk vacature