Een dag als general manager

Als het even kan spring ik vanuit Nijkerk op mijn fiets naar onze mooie kantoorboerderij in Hoevelaken. Bij binnenkomst loop ik langs de collega’s die er al zijn en praten we bij over lopende zaken of wat voor leuke avond we hebben gehad. Om zo je dag te beginnen is fijn, aandacht voor elkaar en gezellig samen starten.

Dan wordt het tijd om op mijn werkplek mijn werkweek op te starten. Op maandag hebben we altijd een gezamenlijke start met het team. Ik bereid dat samen met mijn collega Florian voor en we bespreken gelijk de algemene lopende zaken. Daarna is het tijd om eerst met het team Werving & Selectie de week te starten om vervolgens met ons AV team af te trappen voor weer een nieuwe week.  

De ochtend is omgevlogen en dan is het alweer tijd voor onze lekkere dagelijkse lunch. Gezellig met elkaar aan de lange tafel met heerlijk veel keuze in brood & beleg. Er worden allerlei onderwerpen besproken en ik geniet ontzettend van dit gezellige moment van de dag.

Aansluitend werk ik die middag aan verschillende teksten voor onze opdrachtgevers en onze eigen website. Om de vacature zo goed mogelijk live te zetten en om voor AV de beste en leukste kandidaat te bereiken om toe te voegen aan ons eigen team. Ik krijg ontzettend veel energie om dit samen goed neer te zetten en we zo toewerken naar het beste resultaat.

Tussendoor spar ik met een collega over een aanbieding die een kandidaat heeft gekregen en spreek ik een potentiële opdrachtgever die ik graag meer vertel over AV en onze dienstverlening. Verder volg ik enkele actiepunten op uit mijn verschillende gesprekken die ik voer met iedereen uit het team. En dan is het alweer tijd om af te sluiten. Als het donderdag zou zijn dan maak ik mij klaar voor de bootcamp die we elke twee weken aangeboden krijgen. Voor nu rond ik af en spring ik blij en tevreden weer op mijn fiets. Daar overdenk ik nog even rustig mijn dag en ben ik blij en trots op het geweldige AV team die zich elke dag vol ziel en zaligheid inzet om bij te dragen aan persoonlijk werkgeluk en zakelijk succes!

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed toch? Als senior consultant kun je niet wachten om, samen met de recruiter, aan de slag te gaan met vraagstukken van onze klanten. Bij AV heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en krijg je de ruimte om je team te bouwen. Zo draag je bij aan zakelijk succes en werkgeluk. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Word jij enthousiast van mensen helpen aan een nieuwe baan? Kom je dan ontwikkelen in het recruitment werkveld bij AV! Je ondersteunt het recruitment proces en zorgt er voor dat kandidaten op de hoogte zijn van onze vacatures. Met jouw support voor het recruitment team zorg jij ervoor dat persoonlijke en zakelijke dromen uitkomen. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inUtrecht
Jij wil graag jezelf ontwikkelen in het recruitment werkveld en zo succesvol mogelijk mensen aan hun nieuwe baan helpen. Als stagiair bij AV ben je deel van het team en dagen wij je uit om jezelf te ontplooien tot beginnend recruitment medewerker. Met jouw energie kun je persoonlijke en zakelijke dromen laten uitkomen! 
Bekijk vacature