Een dag als general manager

Als het even kan spring ik vanuit Nijkerk op mijn fiets naar onze mooie kantoorboerderij in Hoevelaken. Bij binnenkomst loop ik langs de collega’s die er al zijn en praten we bij over lopende zaken of wat voor leuke avond we hebben gehad. Om zo je dag te beginnen is fijn, aandacht voor elkaar en gezellig samen starten.

Dan wordt het tijd om op mijn werkplek mijn werkweek op te starten. Op maandag hebben we altijd een gezamenlijke start met het team. Ik bereid dat samen met mijn collega Florian voor en we bespreken gelijk de algemene lopende zaken. Daarna is het tijd om eerst met het team Werving & Selectie de week te starten om vervolgens met ons AV team af te trappen voor weer een nieuwe week.  

De ochtend is omgevlogen en dan is het alweer tijd voor onze lekkere dagelijkse lunch. Gezellig met elkaar aan de lange tafel met heerlijk veel keuze in brood & beleg. Er worden allerlei onderwerpen besproken en ik geniet ontzettend van dit gezellige moment van de dag.

Aansluitend werk ik die middag aan verschillende teksten voor onze opdrachtgevers en onze eigen website. Om de vacature zo goed mogelijk live te zetten en om voor AV de beste en leukste kandidaat te bereiken om toe te voegen aan ons eigen team. Ik krijg ontzettend veel energie om dit samen goed neer te zetten en we zo toewerken naar het beste resultaat.

Tussendoor spar ik met een collega over een aanbieding die een kandidaat heeft gekregen en spreek ik een potentiële opdrachtgever die ik graag meer vertel over AV en onze dienstverlening. Verder volg ik enkele actiepunten op uit mijn verschillende gesprekken die ik voer met iedereen uit het team. En dan is het alweer tijd om af te sluiten. Als het donderdag zou zijn dan maak ik mij klaar voor de bootcamp die we elke twee weken aangeboden krijgen. Voor nu rond ik af en spring ik blij en tevreden weer op mijn fiets. Daar overdenk ik nog even rustig mijn dag en ben ik blij en trots op het geweldige AV team die zich elke dag vol ziel en zaligheid inzet om bij te dragen aan persoonlijk werkgeluk en zakelijk succes!

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken
Hey toekomstige Accountmanager! Ben jij klaar voor een stage vol uitdagingen en variatie in accountmanagement, waarbij je echt het verschil kunt maken? Sluit je aan bij ons fantastische team en grijp deze unieke kans!
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inHoevelaken
Heb jij al ervaring in recruitment en ben je klaar voor de volgende stap? Kom je dan verder ontwikkelen bij AV: een persoonlijk recruitmentbureau met een high end dienstverlening. Als Recruitment Specialist werk je aan de beste matches voor onze opdrachtgevers. Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan snel verder. 
Bekijk vacature
inAmersfoort - Hoevelaken
AV groeit, daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke recruiter! Een afwisselende functie in een warm team dat goed op elkaar is ingespeeld. 
Bekijk vacature