Landelijk

Key Accountmanager

Vervuld

Key Accountmanager

Je verkoopt o.a. fysieke meet & inspectie diensten, maar weet de uitdagingen van jouw klanten ook te vertalen naar slimme (data-) oplossingen. Je focus ligt op klanten binnen de infra, zoals: ProRail, waterschappen, gemeentes, provincies en RWS. In deze rol rapporteer je aan de CCO en bepaal je gezamenlijk jouw doelstellingen. Je werkt daarnaast nauw samen met de collega’s van operatie en productontwikkeling.

Verder ben je verder verantwoordelijk voor:
• Het spotten van en actief inspelen op kansen in de markt;
• op diverse niveaus goede relaties opbouwen;
• d.m.v. de juiste vraagstelling en slimme pricing-systemen waarde creëren voor de klant;
• weten wat de concurrentie te bieden heeft en voortdurend zoeken naar de eigen USP’s;
• werken vanuit het team selling – team buying proces en jezelf sturen middels de diverse stappen in de onderliggende sales funnel.

Commercie en techniek

Om deze rol goed te kunnen vervullen ben je communicatief zeer vaardig, je weet met alle lagen snel de verbinding te leggen. Dit doe je door jouw oprechte interesse in de klant, humor en representatieve uitstraling. Je bent een stevige persoonlijkheid en schakelt snel in diverse communicatiestijlen en rollen. Van onderhandelaar tot strateeg en adviseur. Met jouw commerciële inzichten, luisterend oor, creativiteit en drive om samen met de klant tot een optimale en winstgevende oplossing te komen, haal jij jouw doelstellingen.

Verder verwachten wij:
• Min. HBO werk- en denkniveau;
• commerciële ervaring met een succesvol trackrecord van behaalde doelstellingen;
• bewezen bouwer van nieuwe netwerken en succesvolle afronding van complexe, langdurige maar lucratieve sales cyclus;
• ervaring met klanten binnen de overheid is een grote pré;
• affiniteit met techniek en/of digital solutions.

Werkgebied/standplaats
Het betreft een landelijke functie, waar je deels vanuit het nieuwe kantoor in Nieuwegein werkzaam bent en anders op klantbezoek bent.

Het aanbod

Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een innovatieve en groeiende organisatie. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een bedrijfsonderdeel met veel potentie. Vernieuwend, zowel qua cultuur als qua oplossingen voor de klant. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en er wordt veel waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard mag je daarnaast rekenen op marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waaronder:
• Een aantrekkelijk salaris (indicatie 50-75 K vast) + teambonus;
• leaseauto, laptop en/of tablet en mobiele telefoon;
• 25 vakantiedagen + 5 ADV dagen, maandelijks onkosten- en reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
• doorgroeimogelijkheden (mogelijk ook internationaal).

Innovatief nieuw bedrijfsonderdeel van VolkerWessels

De rol van Accountmanager biedt de kans om mee te werken aan de groei van een nieuw en innovatief bedrijfsonderdeel van het gerenommeerde concern VolkerWessels. Dit nieuwe bedrijfsonderdeel biedt een complete range aan meet & inspectie diensten en is in staat om op basis van data-analyses concrete oplossingen te bieden. Met als doel dat hun klanten het optimale rendement uit het gebruik van hun assets halen. Je werkt nauw samen met de andere 120 bedrijfsonderdelen van VolkerWessels.

Interesse?

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Stuur ons dan snel jouw CV en een korte motivatie mail. Je kunt direct reageren via de oranje button, onderaan de vacature op onze eigen website.

Cristel de Graaf
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven