Nieuwegein

Accountmanager Digital Solutions

Sollicitatieprocedure gesloten

Accountmanager digital solutions

In de bouwsector zijn datagedreven beslissingen belangrijker dan ooit. Vooral nu assets aan steeds meer eisen moeten voldoen. Als accountmanager bij Asset.Insight. voeg je dan ook echt iets toe. Samen met onze collega’s van Digital Solutions help jij opdrachtgevers met het oplossen van vraagstukken, zoals: ‘Hoe kan ik storingen aan het spoor voorkomen?’ Of: ‘Hoe stoot ik minder stikstof uit?’ Je gaat op pad naar klanten (zowel bestaande als nieuwe klanten, van overheden tot aan industrie), helpt hen om op een andere manier naar assets te kijken; namelijk door het in kaart brengen van hun data en hoe data slimmer ingezet kan worden voor voorspellingen en analyses.
Je weet snel vraagstukken waar onze klanten mee worstelen boven tafel te krijgen. Je herleidt de vraag achter de vraag en weet zo welke oplossingen Asset.Insight. kan bieden aan de klant om de uitdagingen te vertalen naar slimme data oplossingen. Zo werk je als accountmanager mee aan het verbeteren van de Nederlandse infrastructuur. Een belangrijke maatschappelijke functie dus! In deze rol werk je nauw samen met jouw collega’s van Digital Solutions en rapporteer je direct aan de Algemeen Directeur. Kortom, je bent verantwoordelijk voor:

• Het spotten van en actief inspelen op kansen in de markt;
• opzetten van strategisch sales beleid voor digital solutions;
• new business genereren;
• uitbouwen van bestaande relaties;
• d.m.v. slimme data oplossingen waarde creëren voor de klant;
• weten wat de concurrentie te bieden heeft en voortdurend zoeken naar de eigen USP’s.

Commercie, data en techniek

Met jouw vlotte persoonlijkheid schakel je gemakkelijk in diverse communicatiestijlen en rollen. Van onderhandelaar tot strateeg en adviseur. Door jouw analytische vaardigheden en kennis van de markt en ontwikkelingen ben je in staat om samen met onze directeur en collega’s een gedegen strategie neer te zetten voor onze afdeling Digital Solutions. Met jouw commerciële inzichten, luisterend oor, creativiteit én drive om samen met de klant tot een optimale en winstgevende oplossing te komen, haal jij jouw doelstellingen. Verder verwachten wij:

• hbo / wo werk- en denkniveau;
• ervaring met het genereren van new business;
• kennis van data (analyses, algoritmes en platforms) is een grote pré;
• affiniteit met techniek en asset management.

Werkgebied

Het betreft een landelijke functie, het kantoor is gevestigd in Nieuwegein.

De aanbieding

Wanneer je bij Asset.Insight. werkt, ben je verzekerd van een diversiteit aan collega’s en klanten, een innovatieve en inspirerende omgeving en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei, flexibiliteit en levensfase. Waaronder:

• Een aantrekkelijk salaris (indicatie 50-65 K vast en 10 % variabel);
• leaseauto, laptop en/of tablet en mobiele telefoon;
• 25 vakantiedagen + 8 collectieve vrije dagen, maandelijks onkosten- en reiskostenvergoeding
en pensioenregeling;
• individueel keuzebudget om je eigen voorwaarden te regelen;
• ontwikkel- én doorgroeimogelijkheden.

Asset.Insight., innovatief bedrijfsonderdeel van VolkerWessels

Innovatief, verbindend en LEF, dat is kenmerkend voor Asset.Insight.. LEF staat voor Luisteren, Expert en Futureproof, maar ook voor Leren, Eigenaarschap en Fun. Zij zijn dé partner als het gaat om het inspecteren, monitoren en voorspellen van assets. Van sporen, dijken en gebouwen, tot industrie, bruggen en wegen. Het doel: samen met klanten werken aan de veiligheid, duurzaamheid, beschikbaarheid en efficiëntie van assets. Asset.Insight. is een bedrijfsonderdeel van het gerenommeerde concern VolkerWessels en is nauw verbonden met Aveco de Bondt.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de ‘reageer-button’.

Cristel de Graaf
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven