Almere

Accountmanager

Vervuld

Accountmanagement en new business

In deze rol ligt de focus vooral op new business. Je brengt de MaaS (Mobility as a Service) oplossingen van Mobility Mixx onder de aandacht en probeert klanten (MKB+, grootzakelijk zowel profit als non-profit) ervan te overtuigen om deze dienstverlening af te nemen. Je identificeert de beslissers en zorgt dat je aan tafel komt om het verhaal van Mobility Mixx te vertellen en klanten te overtuigen van hun toegevoegde waarde. Je rapporteert direct aan de directie o.a. middels salesrapportages. Je krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten. Koude acquisitie zie jij als een uitdaging en links of rechtsom weet jij altijd afspraken te regelen. Jouw ambitie richt zich op het maken van mooie deals en jezelf verder ontwikkelen als salesprofessional. Kortom:

• Acquisitie;
• informeren over, overtuigen en klant maken van Mobility Mixx;
• relatiemanagement.

Profiel accountmanager

Hoewel je nog niet zo lang actief bent op de arbeidsmarkt, is één ding duidelijk: jij wilt verder in de sales. Je hebt ambitie en bent gedreven om steeds beter te worden. Je hebt je woordje klaar en bent een goede gesprekspartner voor klanten. Tegelijkertijd heb je al het geduld dat nodig is om wat langere trajecten tot een goed einde te brengen. Verder wil je graag werken bij een jonge, snelgroeiende organisatie en in een innovatieve omgeving.

Functie-eisen:
• 1 tot 5 jaar B2B sales ervaring;
• ambitieus en sales-driven;
• hbo/wo werk- en denk niveau (idealiter commerciële opleiding).

Werkgebied en standplaats

Het kantoor staat in Almere. Je bent landelijk actief.

De aanbieding

Mobility Mixx is een groeiende organisatie, met alle voordelen van dien. Je werkt samen met een leuk en gevarieerd team dat samen een bijdrage levert aan o.a. duurzaamheid en ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde:

• OTE bruto jaarsalaris afhankelijk van ervaring € 50k - € 75k;
• mobiliteitsbudget;
• laptop en telefoon;
• pensioenregeling;
• 24 vakantiedagen.

Mobility Mixx

Mobility Mixx is een jonge en ambitieuze organisatie met ongeveer 20 medewerkers die mobiliteitsdiensten voor de zakelijke markt levert. Zij zijn de aggregator van mobiliteitsdiensten die via hun platform (portal, app en kaart) aan klanten worden geleverd. Mobility as a Service (MaaS) is hun business; OV, fiets, taxi, deel-, lease- en huurauto, parkeren, tanken, deel e-scooter en nog veel meer vervoersdiensten leveren zij. Dit inclusief een multimodale reisplanner, heldere rapportages en een duidelijke, fiscusproof factuur achteraf. De ambitie is om in de komende drie jaar marktleider B2B-MaaS te worden in Nederland en succesvol te starten in zeker twee andere landen.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte, korte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via onderstaande ‘solliciteer’-knop.

Steven de Jong
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven