Rotterdam

Sales Engineer

Nieuw

Sales engineer Fasteners

Organisator, internationaal, doorgroeipotentieel

Als sales engineer ben jij degene die het volledige proces vanaf de vraag tot en met de levering uitvoert. Zo kom je ’s ochtends binnen en gaat de telefoon: jouw vaste contactpersoon bij de klant heeft een spoed aanvraag en die pak jij op van A tot Z. Daarna heeft een prospect een vraag over een offerte. Jij bent de adviseur en denkt mee en helpt de klant verder op weg. Vervolgens regel jij de levering van fasteners aan een groot kassencomplex en heb je contact met de inkoop afdeling en de transporteur.
Je bent ook commercieel bezig en draagt bij aan de groei van HOFA BV.

Wie zoeken wij?

Je ontwikkelt relaties met bestaande en nieuwe afnemers in Nederland Je bezoekt ze regelmatig en je bent ook aanspreekpunt voor buitenlandse klanten. Jij zorgt voor de opvolging van de leads, de offertes en de verkoopacties Je bent ervan overtuigd dat lange termijn resultaten uitsluitend bereikt worden door gezamenlijk als team elke dag weer een topprestatie neer te zetten.

Kortom, jij bent:
• Een teamplayer met commerciële vaardigheden en ervaring;
• iemand die op hbo niveau denkt;
• relatiegericht en je hebt affiniteit met techniek;
• iemand die Duits en Engels praktisch kan toepassen en Frans is een pre.

Werkgebied

Je werkt vanuit het schitterende kantoor van HOFA BV te Bleiswijk. Jouw klanten zijn gevestigd door heel Nederland en daarnaast vooral in Duitsland en België.

Het aanbod

Werken bij HOFA is zeer zelfstandig en superafwisselend. HOFA BV valt onder de Indutrade groep en dit betekent dat er een heel solide organisatie staat waar goed geïnvesteerd wordt in de mensen en ook de organisatie. De organisatie is mensgericht en men kijkt op een zeer pragmatische manier naar werk en samenwerken. In Bleiswijk zijn 10 collega’s werkzaam, die als een compact en hecht team in een open kantooromgeving samenwerken en voor elkaar klaarstaan met raad en daad. Dus:
• Een heel goed salaris van maximaal 60K per jaar en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling;
• een uitdagende fulltime functie met verantwoordelijkheid en vrijheid voor eigen initiatief;
• een prettige werkomgeving in een bedrijf dat zich kenmerkt door een ongedwongen sfeer;
• doorgroeimogelijkheden;
• opleidingsmogelijkheden;
• veel zelfstandigheid.

HOFA

HOFA in Bleiswijk, sinds 2016 gevestigd in een nieuw modern en ruim bedrijfspand, is onderdeel van Indutrade Benelux B.V. Het moederbedrijf, Indutrade AB, is een Zweedse beursgenoteerde onderneming (www.indutrade.com), eigenaar van meer dan 200 bedrijven in 30 landen met ruim 7.000 werknemers. Dit zijn allemaal zelfstandige technische bedrijven met een eigen P&L. Indutrade Benelux is de holding van de in de Benelux gevestigde bedrijven. Onder Indutrade Benelux vallen ruim 25 bedrijven, waarbij HOFA onder de divisie Handel (5 bedrijven) valt. HOFA is al bijna 40 jaar zowel nationaal als internationaal een begrip op de markt van bevestingsmateriaal. (schroeven, moeren, bouten, ringen). Door een optimale mix van kwaliteit, service, prijsstelling en voorraadbeheer beschikt HOFA over een uitstekende concurrentiepositie als totaal leverancier.
Voor meer informatie zie de website van HOFA B.V.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Thijs Wolfs
Associate Consultant

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Veenendaal
Als assistent-accountant ligt jouw uitdaging bij het voeren van administraties en het opstellen van de...
Bekijk vacature
Scherpenzeel
Als assistent controle bij Van Braak Accountants (VBWA) krijg je de mogelijkheid om werken en leren te...
Bekijk vacature
Hoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben...
Bekijk vacature
Nijkerk
Bij Cryovat aan de slag als Accountmanager Industrie betekent werken in een innovatieve omgeving waar jouw...
Bekijk vacature
Open inschrijven