Utrecht (werkgebied Nederland, België en Duitsland)

Sales manager

Vervuld

Sales manager

In deze fulltime baan als sales manager kun je meeliften met de ambities van de exploderende scale-up fase waarin Normec zich bevindt. Deze sprankelende en ondernemende werkgever in Utrecht met een focus op een gezonde en veilige leefomgeving, gelooft enorm in talent. Alles is mogelijk! Misschien groei jij uiteindelijk wel door naar de functie van directeur.

Maak het verschil als sales manager in Utrecht

Als sales manager bij Normec kun je echt impact maken op organisatieniveau. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de sales van de 22 businessunits die onder Normec Life Safety & Environment (LSE) vallen. Normec LSE houdt zich bezig met testen, inspecteren, certificeren & compliance op alle gebieden van vooruitstrevend gebouw-, infrastructuur- en milieumanagement. In deze context ben jij een belangrijke schakel als het gaat om de omzetcijfers. Je legt onder andere bezoeken af aan key accounts en kijkt naar de groeipotentie binnen verschillende servicelines. Je bezoekt, coacht en monitort salesteams die zich over het hele land en in de buurlanden bevinden. Samen met Stéphanie, de commercieel directeur, spar je geregeld over marktontwikkelingen, groeikansen en het functioneren van de salesteams. Omdat dit een nieuwe functie betreft, heb je veel ruimte om deze baan vorm te geven op een manier die past bij jou én bij de doelstellingen van Normec.

Met veel enthousiasme ga jij aan de slag met het volgende veelzijdige takenpakket:

• coachen, challengen en monitoren van de salesactiviteiten in de businessunits;
• bezoeken van key accounts;
• opstellen van een salesstrategie op basis van marktontwikkelingen en groeikansen.

Voor deze vacature neem jij mee:

Jij houdt van het salesvak. Een vak waar je dankzij jouw ruime ervaring en commerciële inzicht een geheel eigen visie op hebt. Deze visie breng je moeiteloos over op anderen. Jouw energie en enthousiasme werken aanstekelijk. Bovendien ben je ambitieus en neem je graag het initiatief. Aan zelfstandigheid geen gebrek. Wat overigens niet betekent dat jij je zomaar overal instort. De dingen die je doet, onderbouw je met een scherp analytisch vermogen. Zo haal jij, met oog voor kwaliteit, het onderste uit de kan.

Vink jij deze checklist ook af?

• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal 6 jaar werkervaring in een accountmanagement rol;
• ervaring met klanten op verschillende niveaus in de DMU.

Jouw werkgebied

De businessunits bevinden zich over het hele land en in de buurlanden. Je bent dus veel onderweg, maar natuurlijk staat er ook een werkplek voor je klaar in Utrecht, vlak langs de A12. Vanuit Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Den Bosch ben je zo op kantoor. Waar je jouw leaseauto vlot parkeert op het eigen parkeerterrein. Naast het splinternieuwe, moderne, stijlvolle en lichte kantoorpand kijk je op het dakterras met eigen bar uit op de Domtoren. Als je tenminste niet thuiswerkt, want ook dat is een mogelijkheid.

Als ambitieuze en gedreven salesmanager kun jij rekenen op:

Een prettige werkomgeving met korte lijnen in een jong en enthousiast team. Met daarbij een inhoudelijk interessante baan bij een duurzaam en innovatie-gedreven organisatie. Normec gelooft bovendien enorm in talent en biedt volop mogelijkheden om met deze scale-up mee te groeien. Met de unieke kans om op termijn bijvoorbeeld door te groeien naar de functie van algemeen directeur.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• salaris tot €5.500 per maand;
• een aantrekkelijke bonusregeling;
• een jaarcontract o.b.v. 40 uur per week met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
• 25 vakantiedagen;
• pensioen;
• telefoon, laptop, leaseauto (categorie elektrisch: vergelijkbaar met VW ID3)
• reiskostenvergoeding.

Werken bij Normec

Deskundig, ondernemend, ambitieus en zorgvuldig. Deze eigenschappen vind je terug bij de bijna 2.500 Normec-medewerkers. Net als een gezonde drive om het verschil te maken in de markt. Voor Normec LSE bestaat deze markt uit gebouw-, infrastructuur- en milieumanagement. De inmiddels 22 business units die onder Normec LSE vallen zijn actief in drinkwaterkwaliteit, luchtkwaliteit, brandveiligheid en bodemkwaliteit. Het speelveld waarin zij opereren raakt feitelijk alles waar iedereen in Nederland, particulier en bedrijf, mee te maken krijgt. Met hun dienstverlening garanderen zij een veilige woon- en leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties. Jouw werk als sales manager doet er dus werkelijk toe!

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Diede Veldhuizen via telefoonnummer (033) 2860 150 of mail naar diede@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven