Utrecht, Amsterdam, Rotterdam

Accountmanager media

Accountmanager media

Ben jij een sales-gedreven “brand lover”? Join het new business team van Spotta! Deze jonge, frisse werkgever straalt daadkracht en vooruitgang uit en maakt ambities waar. Ambities waaraan jij kunt bijdragen. In de functie van accountmanager media adviseer je A-merken en inspireer je ruim 12 miljoen consumenten. Spot hieronder nog meer argumenten om vandaag nog te solliciteren bij deze innovatieve marktleider!

Maak het verschil als accountmanager media in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam

Marketeers, strategen, consultants en mediaplanners, allemaal hangen ze aan jouw lippen als jij ze advies geeft over het realiseren van een optimaal bereik en het vergroten van de merkbeleving. Het ene moment zit je aan tafel met grote namen als Unilever en Coca-Cola en het volgende moment stippel je een ongekende marketingstrategie uit met een mediabureau. Daarbij kun je vertrouwen op je eigen commerciële inzicht, ervaring én je uitstekende kennis van de markt. Jij houdt media- en marketingtrends nauwlettend in de gaten. Zo spot je nieuwe kansen waar je strategisch op inspeelt bij adverteerders. Kortom, het uitbouwen van huidige en aanboren van nieuwe afzetmarkten binnen Spotta gaat je goed af. Zeker omdat jij de regie pakt bij het:

• genereren van nieuwe leads:
• opstellen van strategieën om nieuwe markten te benaderen;
• bedenken en presenteren van, op de klant afgestemde, bereikoplossingen (consultative selling);
• uitbouwen van bestaande klantrelaties.

Voor deze vacature neem jij mee:

Positieve energie en overtuigingskracht! Jij weet hoe je dingen voor elkaar en mensen mee krijgt. Inhoudelijk en communicatief ben je ijzersterk, zowel op operationeel als strategisch niveau. Hierdoor ben je een betrouwbare sparringpartner voor adverteerders en collega’s. Met jouw ondernemende en resultaatgerichte mentaliteit zorg jij bovendien voor succesvolle new business sales.

Vink jij deze checklist ook af?

• hbo- werk- en -denkniveau;
• minimaal 3 jaar commerciële werkervaring in de buitendienst;
• bij voorkeur ervaring met marketing/media.

Jouw werkgebied

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in Utrecht, vlak bij de A27, A28, A12 en A2. Als jij niet thuiswerkt of onderweg bent naar een klant, dan ben je vanuit Rotterdam, Amsterdam of Breda zo op kantoor. Waar je jouw leaseauto vlot parkeert op het eigen parkeerterrein.

Als ambitieuze, enthousiaste en gedreven sales professional kan jij rekenen op:

Een zelfstandige rol waarin je alle vrijheid krijgt om zelf te ondernemen. Werkplezier en ontwikkeling staan voorop. Niet alleen is Spotta zelf volop in ontwikkeling, ook investeren zij graag in de ontwikkeling van hun medewerkers. Zo zijn zij bezig met het opzetten van hun ‘talent program’, een uitdagend opleidingstraject. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden en kun je rekenen op:

• salaris tot maximaal € 4.578,- bruto per maand;
• bonusregeling tot 10% van je jaarsalaris;
• 13e maand;
• 32 tot 40-urige werkweek;
• 30 vakantiedagen;
• leaseauto, telefoonregeling, laptop en thuiswerkvergoeding.

Werken bij Spotta

Spotta maakt voordeel en inspiratie voor iedere consument bereikbaar en helpt shoppers bij het doen van slimme en leuke aankopen. Je kunt ze onder andere kennen van het wekelijkse huis-aan-huis folderpakket, maar hun oplossingen gaan verder dan dat. Met onderzoek en innovatie zorgen zij ervoor dat de boodschap voorbij de brievenbus komt en consumenten raakt en in beweging brengt.

Voorheen waren zij onderdeel van PostNL, waarmee een sterke basis is gelegd. Inmiddels zijn ze geheel zelfstandig met zo’n 400 vaste medewerkers in dienst. Met de jaarlijkse verspreiding van 7 miljard folders zijn zij bovendien marktleider in Nederland. Werken bij Spotta betekent dan ook werken bij een betrouwbare en toonaangevende naam in de wereld van huis-aan-huis-communicatie.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een actueel cv toe te voegen? Misschien spreken we elkaar dan snel!

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven