Breda

Accountmanager safety

Vervuld

Accountmanager safety

Ben je op zoek naar een salesrol met maatschappelijke meerwaarde? Als accountmanager bij Hertek Safety draag je bij aan een veiligere wereld! In het speciaal voor het gebied West Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Bij deze marktleider en voorloper op het gebied van digitalisering in de brandbeveiliging kun je écht impact maken. Naast dat Hertek alles uit de kast haalt voor een uitstekende klantbeleving, doen zij hetzelfde voor hun medewerkers. Lees verder waarom je nog meer voor deze topwerkgever wil kiezen.

Maak het verschil als accountmanager safety in Breda

Als accountmanager heb jij een impactvolle positie als het gaat om het veiliger maken van gebouwen. Denk aan onderwijs, zorginstellingen of distributiecentra, waarbij het belang van veiligheid groot is. Je kunt wezenlijk het verschil maken in klantbeleving door middel van ‘solution selling’. Hierbij denk je buiten de gebaande paden en verras je de installateur of eindgebruiker met een slim op maat gemaakt totaaladvies voor brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingssystemen. Om voorloper te blijven als het gaat om innovatie en digitalisering in de branche, is strategisch accountmanagement van belang. Zo vertaal je marktontwikkelingen in concrete salesplannen. Vanuit deze plannen breng je nieuwe klanten aan en focus je je vooral op het uitbouwen van bestaande klanten. Je werkt hierin één op één samen met de commerciële binnendienst waarmee je een sterk team vormt. Kortom, jij bent succesvol in:
• new business, met de focus op relatiebeheer;
• solution / consultative selling;
• opstellen van een strategisch sales jaarplan.

Voor deze vacature neem jij mee:

Om de uitstekende klantscore van Hertek hoog te houden ben jij bovengemiddeld klantgericht. Dit betekent dat je, naast je vriendelijkheid, een winnaarsmentaliteit hebt waarbij je voor je klant door het vuur gaat. Bereikbaarheid is voor jou geen issue en je hebt een grote gunfactor. In dit alles staat enthousiasme en plezier voorop. Je communicatieve skills in combinatie met je overtuigingskracht zorgen ervoor dat je commercieel sterk bent. Bovenal kun je goed samenwerken. Zowel in partnerships die je aangaat met installateurs als intern. Vink jij deze checklist ook af?
• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal vijf jaar werkervaring in een buitendienst rol als accountmanager;
• affiniteit of ervaring met techniek (bij voorkeur in de veiligheidsbranche).

Jouw werkgebied

Wanneer je niet onderweg bent naar je klanten in het gebied West Brabant, Zeeland en Zuid Holland werk je op een door Hertek gefaciliteerde thuiswerkplek. Eén keer in de maand ben je voor de georganiseerde salesmeeting op het hoofdkantoor in Weert. Bij voorkeur ben je woonachtig in je werkgebied.

Als enthousiasme accountmanager kun jij rekenen op:

Een professionele, vooruitstrevend werkgever die naast de klant hun medewerkers voorop heeft staan. Hertek gaat altijd het gesprek aan om te onderzoeken hoe zij kunnen voorzien in de behoefte van hun medewerkers. Of dat nu gaat om ontwikkelmogelijkheden of een grotere stem in productontwikkeling. Meedenken en vooruit willen wordt aangemoedigd. De korte lijnen, fijne sfeer en tevens het vertrouwen en de vrijheid die je krijgt vanuit Hertek zorgt voor een loyaal en hecht team. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• salaris van €3.500,- tot zo’n €5.000,- euro per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
• aantrekkelijke bonusregeling (max. 3 bruto maandsalarissen);
• minimaal 30 vakantiedagen (mogelijkheid tot het bijkopen van verlof tot max. 8 dagen per jaar);
• goede pensioenregeling en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
• telefoon, laptop, leaseauto;
• netto onkostenvergoeding van €142,50 per maand;
• leuke events met ondernemende personeelsvereniging.

Werken bij Hertek Safety

Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Samen met ruim 200 medewerkers binnnen 3 business unites zorgt Hertek ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Van medewerkers in een kantoor, kinderen in een school tot kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis. Medewerkers bij Hertek zijn te herkennen door hun passie en plezier. Deze houding is in de hele organisatie terug te zien. Enthousiast worden er stappen gezet op het gebied van innovatie om te zorgen dat zij marktleider blijven. Zo zet het vieren van successen met elkaar voort!

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Diede Veldhuizen via telefoonnummer 033 2860 150 of mail naar diede@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Amsterdam
Als accountmanager new business bij Prolivered ben jij de drijvende kracht achter het hele salesproces, met...
Bekijk vacature
Rotterdam
Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jouw commerciële ervaring in te zetten om de communicatie...
Bekijk vacature
Noord-,oost-,west-Nederland
Stap de wereld van de verlichting in als accountmanager verlichting bij Thorlux Lighting Nederland! ...
Bekijk vacature
Landelijk
Zet jij je graag op strategisch én operationeel niveau in voor dé A-speler in innovatieve en...
Bekijk vacature
Regio Midden-Nederland
Zet jouw kennis en vaardigheden in voor een innovatieve en gezonde werkomgeving als Accountmanager bij...
Bekijk vacature
Nijkerk
Bij Cryovat aan de slag als Accountmanager Industrie betekent werken in een innovatieve omgeving waar jouw...
Bekijk vacature
Landelijk
Work hard, play hard, zo werkt dat bij ProMinent. Binnen het gedreven, hechte team mag jij aan de slag als...
Bekijk vacature
Woudenberg
Wil jij samen met Velthuizen Keukens een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de...
Bekijk vacature
Open inschrijven