Regio Den Haag

Sales & marketing manager

Vervuld

Sales & marketing manager

Tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw loopbaanverhaal? Sla de bladzijde om en solliciteer op deze vacature voor sales & marketing manager bij Carlton Ambassdor in Den Haag. Hier creëer jij onvergetelijke ervaringen die aanzetten tot ontmoeting, uitwisseling van ideeën en plezier. En dat niet alleen, jij maakt van alle commerciële- en marketing activiteiten van het hotel een groot succes. Om dit voor elkaar te krijgen krijg je de vrijheid en het vertrouwen om deze rol samen met het commerciële team in te vullen.

Maak het verschil als sales & marketing manager in Den Haag

Onder jouw inspirerende leiding floreert het hotel als nooit tevoren. Jij weet je weg te vinden binnen de boeiende zakelijke wereld van Den Haag met haar internationale organisaties, corporate bedrijven en overheden. Samen met de general manager zet je de commerciële strategie van het hotel uit en stuur je het commerciële team aan die bestaat uit 4 collega’s. Jij kent de MICE, corporate en leisure markt goed en legt gemakkelijk contact met bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast ontwikkel je creatieve marketingstrategieën en bewaak je de merkbeleving van het hotel. Dit zet je samen met je team operationeel in.
Kortom, jij bent succesvol in het:
  • leidinggeven aan het commerciële team, bestaande uit 4 collega’s;
  • marketingstrategie bepalen en tot uitvoering brengen;
  • bewerken van de MICE, corporate en leisure markt;
  • onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. 

Voor deze vacature neem jij mee:

In jouw bagage vinden we ruime ervaring in de hotellerie. Je kent de business en weet wat nodig is om verwachtingen te overtreffen. Wat dat betreft ben jij een echte goalgetter en performer. Dankzij jouw positieve houding en benaderbare persoonlijkheid is gastvrijheid voor jou bovendien een vanzelfsprekendheid. Daarnaast ben je goed op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen in de markt. Hierdoor ben je direct in staat zelfstandig aan de slag te gaan.

Vink jij deze checklist ook af?

  • hbo- werk- en -denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring als bijvoorbeeld sales- marketing of accountmanager in de hotellerie;
  • sociale persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.

Jouw werkgebied

Jouw werkplek in het Carlton Ambassador hotel in Den Haag staat al voor je klaar. Grotendeels ben je op kantoor te vinden. Zit je niet achter je bureau? Dan ben je op bezoek bij relaties in de regio Den Haag. Daarnaast neem je deel aan netwerkbijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Als gedreven sales & marketing manager kun jij rekenen op:

Een werkgever die oprecht betrokken en geinteresseerd is in wie je bent en wat je drijft. Als sales & marketing manager heb je een ruim pakket aan aan taken en het is aan jou om er een succes van te maken. Hierin krijg je alle vertrouwen en ontwikkelingsmogelijkheden.

Op basis van een fulltime dienstverband (38-uur) krijg je daarbovenop:

  • een goed salaris (opvraagbaar bij AV);
  • een prestatietoeslag;
  • goede pensioenregeling;
  • telefoon, laptop en eventueel een auto van de zaak;
  • jaarlijks overnachten inclusief ontbijt en diner in 1 van onze hotels uit de gehele Carlton Hotel collection;
  • diverse opleidingsmogelijkheden.

Werken bij het Carlton Ambassador

Carlton Hotel Collection bestaat op dit moment uit 10 hotels, waarvan 7 in Nederland, 2 in Groot-Brittannië en 1 in België. Aan het roer van elk hotel staat de general manager, die het hotel runt als ondernemer. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit. Tegelijkertijd hebben ze die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. Of je nu komt om te werken of voor een overnachting, meeting of de lunch. Vol vertrouwen neemt Carlton Ambassador je mee naar bijzondere momenten en ontmoetingen. Hierin herken je de kernwaarden TROTS, PERSOONLIJK en VOL PASSIE.
Die sfeer vertaalt zich ook naar de werkvloer. Hier word je echt gezien en gewaardeerd. Recht vanuit het hart, puur en eerlijk. Want jij doet ertoe. Dit is een werkplek waar jij je vrij kunt voelen om het beste uit jezelf te halen.

‘’A true royal dutch experience’’, Carlton Ambassador is een eigenzinnig boutique hotel in het hartje Den Haag. Een unieke parel in klassieke stijl. Midden in de ambassadewijk, met een koninklijk tintje. Bij Carlton Ambassador houden ze van klasse zonder poespas. Persoonlijke service met een gouden randje. Een stijlvol verblijf tussen stad en strand, waar aan alles is gedacht. Zij houden van luxe met karakter.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de consultant Liset Bloem via telefoonnummer 06- 19 73 17 99 of mail naar de recruiter ilse@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Rotterdam
Bij Evolve IP krijg je de kans om jouw commerciële ervaring in te zetten om de communicatie van...
Bekijk vacature
Regio Midden-Nederland
Zet jouw kennis en vaardigheden in voor een innovatieve en gezonde werkomgeving als Accountmanager bij...
Bekijk vacature
Open inschrijven