Kantoor Ruimtesonde 19 Amersfoort te koop / huur

Leuk dat je ons bord of onze post hebt gelezen en mogelijk interesse hebt in ons kantoorpand aan de Ruimtesonde 19.

Met veel plezier werken wij sinds 2006 op de Ruimtesonde 19. AV was destijds met 5 personen en inmiddels uitgegroeid tot een team van 12. Ivm deze groei en onze ambitie gaan wij deze zomer verhuizen. Wij hebben een prachtige kantoorboederij gevonden op korte afstand van ons huidige kantoor. Hierdoor is ons kantoorpand aan de Ruimtesonde 19 in Amersfoort te koop en ook huur is bespreekbaar.
 
Vanaf het begin hebben wij ons pand goed onderhouden. Van buiten het zichtbare schilderwerk en de heerlijke tuin, maar vooral vanbinnen, want dat is de plek waar je dagelijks zit. Met veel licht, ledverlichting, nette keuken, op elke kamer airco, nieuwe toilette groepen en prachtige vergaderruimtes is het voor ons altijd een inspirerende en prettige werkomgeving geweest. Wij gunnen dit nu graag aan een ander en zetten zelf de volgende stap.

De verkoop van ons pand hebben wij belegd bij Comma Vastgoed uit Amersfoort. Meer informatie en foto's van het pand vind je op hun site en op funda for business. Je kan ook direct contact opnemen met de makelaar, Maarten Stalenhoef, via 06-48956131 of mstalenhoef@commavastgoed.nl.


Hartelijke groet,
Namens het team van AV 

Ad Veldhuizen
Directeur / Eigenaar
06-24611672

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!