Te huur: +/- 70 m2 kantoor Amersfoort en kantoorkamers in Hoevelaken (vanaf € 495,-)

Boven foto kantoor Amersfoort en onder foto kantoor Hoevelakan

Leuk dat je ons bord of onze post hebt gelezen en mogelijk interesse hebt in ons kantoorpand aan de Ruimtesonde 19 of een kantoorkamer in Hoevelaken.

Met veel plezier werken wij sinds 2006 op de Ruimtesonde 19. AV was destijds met 5 personen en inmiddels uitgegroeid tot een team van 12. Ivm deze groei en onze ambitie zijn wij verhuisd naar een prachtige kantoorboederij in Hoevelaken. Dit pand is op groei gekocht en daarom verhuren wij daar een deel van het pand (zie hieronder). En ook ons kantoorpand aan de Ruimtesonde 19 in Amersfoort  nog voor een deel te huur.

Nog +/- 70m2 kantoor in Amersfoort (deelverhuur mogelijk)
Op de 1e etage hebben wij nog 70 m2 kantoor te huur (verdeeld over 3 ruimtes), waarbij deelverhuur mogelijk is. Het is centraal gelegen, heeft eigen identiteit en het is er heerlijk werken. Met veel licht, ledverlichting, nette keuken, op elke kamer airco, nieuwe toilette groepen en prachtige vergaderruimtes is het voor ons altijd een inspirerende en prettige werkomgeving geweest. 

Huurprijs: € 835,- per maand exclusief, voor de hele verdieping (€ 125,- m2). Deelverhuur is bespreek.

Kantoorkamers te huur kantoorboederij Hoevelaken
Naast het pand aan de Ruimtesonde hebben wij ook nog kantoor ruimte beschikbaar in ons nieuwe kantoor in Hoevelaken. In deze een prachtige kantoorboerderij verhuren wij 4 kamers op de eerste verdieping. Je kan dan ook gebruik maken van de faciliteiten, waaronder een trainingsruimte en gesprekskamers. En ook zonder huur kan ons netwerk genieten van onze nieuwe locatie, want je bent van harte welkom om daar te komen (flex) werken of gebruik te maken van onze vergader- en/of trainingsfaciliteiten.

Huurprijs: Vanaf € 495,- per maand. Dit is inclusief voorschot g/w/l en het gebruik van onze trainingsruimte en spreekkamers (obv beschikbaarheid).

Interesse? Wij sturen je graag meer informatie. Interesse? Bel met Ad Veldhuizen via 06-24611672 of mail naar ad@av.nl

Hartelijke groet,

Namens het team van AV 

Ad Veldhuizen
Directeur / Eigenaar
06-24611672

 

Kantoor Hoevelaken

Kantoor Hoevelaken

Kantoor Ruimtesonde 19 Amersfoort

Kantoor Ruimtesonde 19 Amersfoort

Kantoor Ruimtesonde 19 Amersfoort

Trainings- en vergaderruimte Hoevelaken

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!