Recruitment Services

Je kiest voor Recruitment Services wanneer je recruitmentkracht kan gebruiken indien er meerdere vacatures ingevuld moeten worden of als jullie op zoek zijn naar een specifiek profiel –ook voor niet gerelateerde sales functies. Op korte termijn gaat een team van recruiters voor een bepaald aantal uur aan de slag met het actief zoeken naar vastomlijnde profielen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden zoals het (her)schrijven van een wervende vacaturetekst of een eerste telefonische selectie.

Waarom AV Recruitment Services in 1 minuut

Succesverhalen AV Recruitment Services voor DPD

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Nieuwste vacatures

Vacatures
inAlmere
Als commercieel medewerker aan de slag om de dynamische omgeving van verpakkingsoplossingen verder uit te breiden!  
Bekijk vacature
inAlmere
Als commercieel medewerker aan de slag om de dynamische omgeving van Visuele Communicatie verder uit te breiden!
Bekijk vacature
inGroningen
Ben jij de natuurlijke leider die ervoor zorgt dat het salesteam van EventInsight zich verder kan ontwikkelen? We zoeken een zeer ambitieuze salesmanager voor een baan in het mooie Groningen! 
Bekijk vacature
inErmelo
De Dozenhal is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Als general manager krijg je de verantwoordelijkheid en uitdaging om deze groei voort te zetten. 
Bekijk vacature