Recruitment Services

Je kiest voor Recruitment Services wanneer je recruitmentkracht kan gebruiken indien er meerdere vacatures ingevuld moeten worden of als jullie op zoek zijn naar een specifiek profiel –ook voor niet gerelateerde sales functies. Op korte termijn gaat een team van recruiters voor een bepaald aantal uur aan de slag met het actief zoeken naar vastomlijnde profielen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden zoals het (her)schrijven van een wervende vacaturetekst of een eerste telefonische selectie.

Waarom AV Recruitment Services in 1 minuut

Recruitment services vacatures

Benieuwd naar onze actuele vactures? Klik dan hier!

Succesverhalen AV Recruitment Services voor DPD

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Nieuwste vacatures

Vacatures
inAmstelveen
Ga jij jouw projectmanagement skills inzetten voor de innovatieve en spraakmakende zonnestroomprojecten van Sunprojects? We bieden een prachtige baan voor iemand met organisatietalent die actief wil zijn in de inkoop en logistiek!
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Wil jij werken bij een ambitieus en premium werving & selectie bureau met veel uitdagingen en ruimte voor ondernemerschap? Word dan consultant bij AV! 
Bekijk vacature
inAlmere
Gezocht: ambitieuze internationale accountmanager met handelsgeest die houdt van vrijheid en wil verkopen aan de industrie! 
Bekijk vacature
inAmersfoort
Gezocht: nieuwsgierig organisatietalent met passie voor recruitment die het verschil gaat maken bij onze klanten. Kies jij voor AV om je (verder) te ontwikkelen in het recruitment vakgebied? 
Bekijk vacature