4 vacatures

Zoekcriteria
Ga jij jouw projectmanagement skills inzetten voor de innovatieve en spraakmakende zonnestroomprojecten van Sunprojects? We bieden een prachtige baan voor iemand met organisatietalent die actief wil zijn in de inkoop en logistiek!
Bekijk vacature
Ga jij aan de slag met het onderzoeken, adviezen en analyses maken voor de Nederlandse informatie voorziening? Bij Le Blanc Advies kun je rekenen op ondersteuning bij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en interessante vraagstukken die door jou worden opgelost bij...
Bekijk vacature
Voor Sunprojects zoeken wij een nieuwe collega die aan de slag gaat met de storingen en onderhoudsrondes op de verschillende zonneparken. Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? Versterk dan het...
Bekijk vacature
Scherpenzeel

Verkoopadviseur

Zorg jij ervoor dat de klanten van Anemone Horse Trucks blij wegrijden? We bieden een rol als verkoper voor iemand met een commerciële drive en affiniteit met bedrijfsauto’s, trucks en/of paarden!  
Bekijk vacature
Regio Amersfoort

Werken bij AV

Heb jij het AV karakter en ben jij een ervaren werving & selectie professional of wil jij dit worden? Grijp de kans door ons hiervan te overtuigen.

Neem dan eerst een kijkje op onze 'werken bij'-pagina

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!