Artikelen Twee nieuwe gezichten bij AV

42
Fleur de Graaf
Vanaf februari kunnen jullie twee nieuwe gezichten zien bij AV. Kevin Rietveld en Britt Wijnen zijn begonnen als stagiaires in het Recruitment Services team. We stellen ze graag aan jullie voor!

Kevin komt uit Hoevelaken, is 21 jaar oud en studeert Commerciële Economie aan Hogeschool Windesheim. Hij gaat deels meewerken en deels onderzoek doen om zich te ontwikkelen in het werkveld van recruitment en sales. Zo gaat hij onderzoeken welke salesmiddelen we kunnen inzetten voor meer opdrachtgevers in de regio. Kevin: “Recruitment Services is nog vrij nieuw en nog niet alle bedrijven in de buurt weten wat wij te bieden hebben. Bedrijven die normaal hun vacatures zelf konden invullen lukt het in deze arbeidsmarkt niet meer. Ik ga onderzoeken hoe we hen het beste kunnen benaderen en hen dan hopelijk ook helpen aan nieuwe medewerkers”.
 
Britt is 18 jaar en woont in Amersfoort. Ze studeert Bedrijfskunde aan Hogeschool Utrecht en gaat ook in het Recruitment Services team werken om zich te ontwikkelen tot recruiter. Naast de recruitment werkzaamheden gaat ze een marketingplan opstellen voor onze dienst Recruitment Services. Britt: “Voor het marketingplan ga ik onderzoeken hoe we online beter vindbaar kunnen zijn en ga ik content ontwikkelen. Een manier om zelf meer te leren over marketing en AV te helpen aan een betere online zichtbaarheid”.