Artikelen AV EK-poule: verbinding en plezier tijdens het toernooi!

0
Fleur de Graaf
AV EK-poule: verbinding en plezier tijdens het toernooi!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar het EK voetbal is weer van start gegaan. Extra leuk om ook dit met je collega’s te beleven. Bij ons op kantoor loopt de spanning al hoog op, want de eerste speeldag zit erop voor alle teams en daarmee is de poule van start gegaan. Het is dan ook het gespreksonderwerp van de dag. We doen dit natuurlijk om er vooral heel veel plezier uit te halen, maar ook is het een manier van teambuilding. Hieronder lees je een aantal bijkomende voordelen:

Vriendschappelijke rivaliteit
Een beetje gezonde competitie is goed voor de sfeer op de werkvloer. Het invullen van de poule en het volgen van de wedstrijden zorgt voor een gezonde rivaliteit.

Ontspanning en plezier
Naast de dagelijkse werkzaamheden brengt het deelnemen aan een poule de nodige afwisseling en plezier. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer.

Betrokkenheid en enthousiasme
Door samen een poule te organiseren creëer je een gevoel van betrokkenheid en enthousiasme. Iedereen kan meedoen, ongeacht de kennis van voetbal. Althans, dit is intern nog een discussiepuntje.

Kortom, een EK-poule is meer dan alleen een spelletje. Wij gaan er dit EK heel veel plezier aan beleven op de werkvloer. Voor de winnaar van onze poule wacht er een (sport)massage, hier wordt hard om gestreden. Heb jij ook een EK-poule met je collega’s?

Recente artikelen

Vaak kijken we naar trends en ontwikkelingen in de markt, maar mij lijkt het leuk om eens wat verder vooruit te ...
Kamphorst
Wij zijn trots om te delen dat wij al sinds 2015 met succes werven voor Bandall ! Dat jaar kregen wij de uitda...
Kamphorst
Als iemand die altijd een beetje chaotisch was en vaak dingen vergat, was ik enorm nieuwsgierig naar de podcasta...
Kamphorst