Podcast luistertip In 1 jaar van 30 naar 300 man personeel

745
Florian ter Haar

AV staat niet alleen voor groeien op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk vlak. Zo zijn wij als organisatie ook groeiende. Op dat advies is Ad Veldhuizen langs geweest bij het Groeicollege van Erasmus University. Het Groeicollege biedt een mix van inspirerende en praktische colleges door hoogleraren die bekend staan als dé expert op hun vakgebied en dagelijks ondernemers begeleiden in het bereiken van hun groeiambities.

Vanuit AV inspireren wij graag commerciële professionals met de podcast luistertip. Ditmaal een podcast van NLgroeit waar Kees de Jong met Dennis Kuipers van AnyLinQ spreekt over van 30 naar 285 man personeel gaan. "Als je het managen van je bedrijf benadert als simultaan schakelen wordt alles makkelijk". 

Dennis had moeite met het intern organiseren van zijn bedrijf en om dat op te lossen kocht hij 'gewoon' een grote vis met die kennis in huis. Hij deelt zijn recente inzicht over specialisten en generalisten: de generalisten in zijn bedrijf zijn belangrijk voor de cultuur. Die moet je koesteren, ook na extreme groei.

Klinkt dit interessant? Beluister dan nu de aflevering via Soundcloud.