Artikelen AV'er Diede aan het woord

0
Diede van Veldhuizen
Bij AV hebben we de rubriek 'AV'ers aan het woord'. Ditmaal was het aan mij de eer om verschillende vragen te beantwoorden.

1. Wanneer heb ik een succesvolle werkweek gehad?
Een succesvolle werkweek voor mij is wanneer zowel de klant als de kandidaat een 9+ ervaring hebben gehad. Van een glimlach, bedankje, compliment word ik ontzettend blij. Het geeft mij extra veel voldoening en de spirit om de week daarna weer dat stapje extra te zetten.

2. Wat heb je geleerd binnen AV?
Bij AV heb ik geleerd hoe belangrijk het is om verder te kijken dan alleen het cv van een kandidaat. Het draait niet alleen om kwalificaties en ervaring, maar juist om de persoon achter dat stukje papier. Het begrijpen van hun motivatie, waarden en persoonlijkheid is cruciaal om succesvolle matches te maken.

3. Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en/of met het team?
Binnen AV zie ik nog volop mogelijkheden om te groeien. Met mijn bijna afgeronde masterprogramma in HRM wil ik nog dieper duiken in HR-consultancy. Daarnaast wil ik mijn enthousiasme en ervaring op het gebied van recruitment gebruiken om andere recruiters te coachen en hen verder te helpen groeien in hun loopbaan.

4. Waarom zou je anderen adviseren om bij AV te komen werken?
AV heeft de unieke combinatie van een warme en mensgerichte benadering op alle niveaus, of het nu gaat om collega's, klanten of kandidaten, en een hoge mate van professionaliteit. Met een ‘zeven’tje’ nemen wij geen genoegen. Deze balans zie je ook terug in de sfeer waarin plezier en prestatie hand in hand gaan. En daarbij, als je laat zien dat je de wil en het vermogen hebt, zijn er volop mogelijkheden en krijg je veel zeggenschap en verantwoordelijkheid, gebaseerd op vertrouwen.

5. Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?
Het meest leerzame moment in mijn carrière was in de beginperiode, toen ik vanuit mijn studie de stap zette in een compleet nieuw vakgebied. Hier heb ik geleerd om mij nieuwe taken eigen te maken, mijn sterke punten te ontdekken en mezelf uit te dagen. Dit betekende dat ik in het diepe sprong, verantwoordelijkheid op me nam, uit mijn comfortzone stapte en actie ondernam. Het heeft me geleerd dat groei en ontwikkeling vaak gepaard gaan met het aangaan van uitdagingen en het durven nemen van verantwoordelijkheid.

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart