Artikelen Artikelen AV in kerstsferen

1246
Ilse Maliepaard
Dit jaar hebben we voor onze opdrachtgevers weer mooie foto’s voor de kerstkaart geschoten. Aankomende week zullen we het uiteindelijke resultaat met jullie delen.

Om in de kerstsferen te blijven hebben we afgelopen vrijdag als team AV samen met de partners kerst gevierd! We werden verwelkomd bij Bistro 't Bloemendaeltje waar we hebben teruggekeken op afgelopen jaar, waarin we verder hebben gebouwd aan persoonlijk geluk en zakelijk succes. 
Omdat we niet alleen verder willen bouwen aan en met AV, maar juist ook verder willen kijken heeft AV ervoor gekozen steun te bieden aan een partij die lokaal hulp biedt aan Oekraïne. Het doel is om Oekraïense vluchtelingen tijdelijk onderdak te bieden zodra dat nodig is, op termijn levensmiddelen in te zamelen en morele steun te bieden. Daarnaast sturen zij hulptransporten naar de getroffen gebieden. Onlangs hebben zij professionele generatoren naar gezinnen in Kiev gebracht die door de bombardementen zonder elektriciteit en verwarming wonen. Belangrijk om juist tijdens deze dagen aan deze mensen te denken en ze te steunen!