Recruitment Services Recruitment Services: onze dienstverlening

0
Roosmarijn Wichmann

Wat we doen vanuit Recruitment Services en waarom dit belangrijk is voor bedrijven
Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers? En weet je in de huidige arbeidsmarkt niet hoe je aan kwalitatief goede kandidaten kunt komen? Vanuit ons recruitment bureau werken we met een team van recruiters en helpen we bedrijven om talentpools op te bouwen. Oftewel: in tijdelijke of langdurige samenwerkingen komen we in contact met kandidaten om nu en later de benodigde vacatures in te vullen.

Met Recruitment Services huur je een professionele recruiter in. Deze kun je flexibel of structureel inzetten voor jouw bedrijf. Van het scherp krijgen van het juiste profiel voor de functie tot het schrijven van een ijzersterke vacaturetekst. Van het uitzetten van vacaturemarketing via de goede kanalen tot het actief benaderen en enthousiasmeren van potentiële kandidaten. Wij zorgen met kennis, ervaring en recruitmenttools voor meer kandidaten, jij kiest jouw nieuwe medewerker.

Met Recruitment Services nemen we dit voor je uit handen
Vanuit Hoevelaken, net over de grens van Amersfoort helpen we jou met het invullen van je vacatures. We werken op afstand - bijvoorbeeld via een videocall. Of we komen langs bij jou op kantoor om echt de sfeer te kunnen proeven, zodat we dit ook kunnen overbrengen aan kandidaten.

En als we dan gaan samenwerken?
Onze recruiter schrijft een vacarturetekst die echt aansluit bij de functie, die scherp weergeeft welke kennis, ervaring en type kandidaat je zoekt. En ook wervend geschreven is om kandidaten aan te spreken en enthousiast te maken. Zodat je reacties in je inbox krijgt van mensen die matchen met de functie en het bedrijf. Dat doet Recruitment Services voor jouw bedrijf. Van 0 reacties in je inbox naar reacties van kandidaten die jouw bedrijf helpen groeien.

Bij ons kun je een professionele recruiter inhuren die zich verdiept in jouw bedrijf, het werk en de functies. Persoonlijk betrokken en flexibel of structureel in te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt Recruitment Services?
Recruitment Services helpt bedrijven groeien en verder ontwikkelen door kandidaten te vinden voor openstaande (kantoor) functies op het gebied van marketing, sales, administratie, financieel, communicatie, HR e.d.

Wij gaan aan de slag

 • Met een betrokken recruiter die jouw bedrijf kent
 • Op flexibele of structurele basis
 • We werken transparant samen
 • Om de juiste kandidaat voor de functie te vinden
   

Dit doen we door jouw bedrijf te leren kennen en scherp te krijgen wat je precies zoekt. Met kennis, ervaring en tools zorgen we ervoor dat jij de juiste kandidaat voor de functie krijgt. En dan in stappen beschreven wat je van ons mag verwachten:

 1. We starten met een intakegesprek waarin we de vacature doorspreken en meer informatie ophalen, zodat we passende kandidaten vinden.
 2. We schrijven een knallende tekst, zodat kandidaten jouw vacature zien opvallen!
 3. Ondertussen gaan we ook actief zoeken naar kandidaten die nu al ergens werken en een stap willen maken in hun carrière.
 4. Deze kandidaten leggen we ter beoordeling aan je voor in een videocall, waarna wij hen benaderen, informeren en enthousiasmeren.
 5. Dan volgt de voorselectie: we spreken kandidaten telefonisch en komen achter de ervaring en motivatie, maar ook of een kandidaat past bij de bedrijfscultuur en praktische zaken als salaris en beschikbaarheid.
 6. We bespreken dit vervolgens met jou, eventueel wijzen we kandidaten af.
 7. We ondersteunen in de bemmideling met de ideale kandidaat.

Waar is AV Recruitment Services goed in?
We werken al jarenlang samen met diverse opdrachtgevers en begrijpen het belang van een goede werving en selectie als onderdeel van het personeelsbeleid en strategie van onze opdrachtgevers. Je wilt met ons samenwerken als je een lastig in te vullen vacature hebt, of wellicht een kandidatenbestand voor de toekomst wilt opbouwen. Voor sommige functieprofielen weet je immers al dat er meer wisseling is of je een groeiwens in het team hebt.

We zijn vooral sterk in verschillende kantoorfuncties en dat is dus best uiteenlopend. Onlangs hebben we de volgende functies succesvol ingevuld: office manager, financieel medewerker, HR manager, project manager, business analist.

We hebben allerlei commercieel ondersteunende rollen vervuld, zoals een sales agent, verkoop binnendienst, sales assistent, customer service medewerker, commercieel medewerker binnendienst en nog meer variaties van commerciële rollen vanuit kantoor of verkoopmedewerkers / verkoopadviseurs voor in premium winkels.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze voorwaarden en werkwijzen dan kunnen we een gesprek inplannen. Neem vrijblijvend contact op.

 

Recente artikelen

Vaak kijken we naar trends en ontwikkelingen in de markt, maar mij lijkt het leuk om eens wat verder vooruit te ...
Kamphorst
Wij zijn trots om te delen dat wij al sinds 2015 met succes werven voor Bandall ! Dat jaar kregen wij de uitda...
Kamphorst
Als iemand die altijd een beetje chaotisch was en vaak dingen vergat, was ik enorm nieuwsgierig naar de podcasta...
Kamphorst