Masterclasses Masterclass empower je salesteam

3041
Ad Veldhuizen

Wat zou het betekenen als je het allerbeste commerciële team hebt, iedereen die je aanneemt succesvol wordt en alle teamleden hoog scoren op zowel resultaten als fit met de organisatie? Voor veel managers betekent dit meer succes én plezier. Laat dit nu net zijn waar wij bij AV warm voor lopen. Daarom willen wij graag onze kennis met jullie delen. Dit doen we in de vorm van Masterclasses. De geplande training(en) bij ons op kantoor moeten we helaas annuleren. Maar we kunnen natuurlijk wel online de verbinding met elkaar aangaan. Daarom bieden wij gratis webinars aan. Meer informatie hierover vind je hier.

In tweeënhalf uur laten wij zien hoe je je salesteam empowered. Om dit te kunnen bewerkstelligen heb je de volgende punten aan informatie nodig:  

  1. Praktische strategie ladder voor het bouwen van succesvolle teams  
  2. Hoe werf je A-spelers die zowel op resultaat als fit hoog scoren? 
  3. Zeven tips voor een slim en effectief selectieproces  
  4. Hoe zorg je voor een goed onboarding proces? 
  5. Commerciële professionals met een personal development matrix vanuit hun persoonlijke kracht ontwikkelen 

Onze kennis en tools delen wij op basis van een aantal modellen die wij zelf ook hanteren, namelijk het ABC-model voor succesvolle werving en het 4-K model voor selectie. Na afloop krijg je een digitale interview gids, die jouw organisatie zal helpen bij een slim en effectief selectieproces. 

Praktische informatie
Doelgroep: Het programma wordt georganiseerd voor HR professionals, commercieel managers en directeuren die direct of indirect commerciële teams aansturen.  

Aanmelden 
Je salesteam empoweren door het volgen van de Masterclass? Maak hier je interesse kenbaar. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via mail@av.nl

Recente artikelen

Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende ond...
Wijgaart
In de huidige tijd is thuiswerken een realiteit geworden, maar zoals velen hebben ontdekt, brengt thuiswerken oo...
Wijgaart
Ik kan mij nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om op sollicitatiegesprek te gaan. Het succes van jouw s...
Wijgaart