Artikelen AV'er Mylène aan het woord

0
Mylène van der Hoeven
Waarmee begin je jouw werkdag het liefst?
Bij aankomst op onze kantoorboerderij haal het ik het liefste eerst een kop thee. Wanneer ik richting de keuken loop, zeg ik direct mijn collega's gedag en maken we een kort praatje. Vervolgens loop ik terug naar mijn werkplek om op te starten voor een nieuwe werkdag!
 
Wat heb je geleerd binnen AV?
Binnen AV heb ik geleerd dat je vaak meer uit jezelf kunt halen, dan je wellicht in eerste instantie denkt. Af en toe zal je in het diepe gegooid moeten worden om jezelf verder, en misschien wel sneller, te kunnen ontwikkelen. Met een open houding, doorzettingsvermogen en vertrouwen van beide kanten is er vaak meer mogelijk dan je denkt.
 
Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en met het team?
Binnen AV zouden wij meer kunnen groeien door nóg meer kandidaten en organisaties te helpen bij het maken van de beste match. Het aanspreken van en in contact komen met de juiste doelgroep is maatwerk waarop constant de focus moet liggen. Door hier proactief over mee te denken, kan ik mijzelf hier ook verder in ontwikkelen.
 
Wat is voor jou werkplezier?
Voor mij is werkplezier de juiste balans tussen hard werken en gezellige dingen met elkaar ondernemen binnen een betrokken team. 
 
Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?
Van mijn overstap naar AV! Voordat ik startte bij AV had ik nog geen recruitmentervaring, maar in de afgelopen periode heb ik mij hierin met veel plezier steeds verder ontwikkeld. Doordat geen één procedure hetzelfde is en ik mij binnen AV steeds verder kan ontwikkelen, blijf ik voldoende uitdaging in mijn werkzaamheden hebben en is geen dag hetzelfde. 

Recente artikelen

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar het EK voetbal is weer van start gegaan. Extra leuk om ook dit met je co...
Kamphorst