Artikelen Investeren en kansen zien in tijden van Corona

1421
Diede Veldhuizen

De Corona pandemie zorgt voor bijzondere tijden waarin er veel verandert. AV houdt zich al een paar weken zo goed mogelijk staande. Op creatieve wijze proberen wij op verschillende manieren van waarde te zijn voor zowel klant als kandidaat. Zo hebben wij diverse Webinars ontwikkeld. Waaronder ‘Commercieel leiderschap in onzekere tijden’, ‘HR management in onzekere tijden’ en ‘Sales & social distancing’. Inmiddels hebben zo’n 400 commercieel managers, HR managers, sales manager en accountmanagers deelgenomen aan eén van deze Webinars.

Iets waar wij in deze tijd onder meer energie uit putten zijn de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Eén van de deelnemers heeft ons zelfs gevraagd een vergelijkbaar Webinar te organiseren voor hun eigen organisatie. 

Met veel plezier gaven wij donderdag 16 april een op maat gemaakt Webinar 'Leiderschap in onzekere tijden' voor het management van BSH Nederland -bekend van onder andere Bosch en Siemens huishoudapparatuur). We reikten praktische modellen aan en gaven concrete tips en inspiratie. Ondanks de afstand was er veel interactie. Zo inspireerden de veertig deelnemers ook elkaar door het onderling uitwisselen van tips. 

AV vond het inspirerend om te zien hoe BSH investeert in haar mensen en ondanks de Coronacrisis kansen ziet. Een mooi voorbeeld van goed werkgeverschap, sterk ondernemerschap en gezamenlijke spirit. 

Wij hopen zo veel mogelijk organisaties te kunnen bereiken en inspireren in deze tijd. Dus mocht je het interessant vinden om net als deze partij een gepersonaliseerd Webinar te volgen voor het management of HR-team voor jouw organisatie? Laat dit weten via het volgende formulier