Artikelen AV'er Roosmarijn aan het woord

1385
Roosmarijn Wichmann
In deze rubriek komen AV'ers aan het woord om over hun werk bij AV te vertellen, dit keer Roosmarijn Wichmann! Anderen omschrijven haar als een warme en hardwerkende collega. Ze werkt met grote passie en toewijding voor haar klanten. En doet er alles aan om het beste uit zichzelf en het Recruitment Services team te halen.

Waarmee begin je jouw werkdag het liefst?
Ik ga op de fiets vanuit Amersfoort door natuurgebied de Schrammer naar ons kantoor net over de grens in Hoevelaken. Met een cappuccino maak ik een rondje langs de collega's. Even horen hoe het gaat en of ik ergens bij kan helpen. Waar ik ook enorm van geniet zijn de 1-op-1 gesprekken met de teamleden, meestal doen we dat wandelend door het Hoevelakense Bos.

Wat heb je geleerd binnen AV?
Met een positieve instelling kom je ver. Natuurlijk wel met een kritische blik ;-). We zijn bij AV continu aan het kijken hoe we het beste met kandidaten in contact kunnen komen. Altijd een stap vooruit denken, zodat de kandidaat met plezier een nieuwe werkgever kiest en wij voor onze opdrachtgevers een mooi resultaat behalen.

Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en met het team?
Als team Recruitment Services zijn we ons steeds aan het ontwikkelen en die kennis zetten we graag in voor onze opdrachtgevers. Er zijn nog veel bedrijven die ons niet kennen en waar potentie is om meer recruitment succes te behalen. Daar dragen wij graag aan bij.

Wat is voor jou werkplezier?
Ik kan er enorm van genieten als een van de teamleden een mooie match maakt en bijdraagt aan de groei of ontwikkeling bij onze opdrachtgevers.

Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?
Toen ik van FrieslandCampina naar AV ging. Ik maakte qua branche en type werk een behoorlijke switch en dat was soms best oncomfortabel. Ik kwam erachter dat wat ik geleerd had, goed in de praktijk kon brengen bij AV. En ik had meer commerciële capaciteiten dan ik dacht! Inmiddels hebben we een nieuwe dienst opgezet (Recruitment Services). In deze markt is het vinden en verleiden van kandidaten best lastig. Dat vraagt de juiste recruitment tooling, slim werken en doorzettingsvermogen.

Recente artikelen

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar het EK voetbal is weer van start gegaan. Extra leuk om ook dit met je co...
Kamphorst