Webinars Webinar: 'Ontdek de Kracht van ChatGPT in Recruitment, HR en Sales'

0
Florian ter Haar

Datum: donderdag 30 mei om 10:00 uur
Sprekers: Ad Veldhuizen & Ronald de Snoo
Locatie: online
Kosten: deelname is geheel kosteloos

We nodigen je van harte uit voor ons webinar 'Ontdek de Kracht van ChatGPT in Recruitment, HR en Sales'. We leven in een snel veranderende wereld en zeker de ontwikkelingen op het gebied van AI volgen elkaar razendsnel op. Tijdens het webinar zal Ad Veldhuizen openen met een actuele analyse van de arbeidsmarkt en de verwachtingen voor de tweede helft van 2024. Ook zal Ad delen hoe we bij AV succesvol AI integreren in onze werkzaamheden. Daarnaast hebben we Ronald de Snoo uitgenodigd, ChatGPT-trainer, die je mee zal nemen in deze snel veranderende wereld van AI. Meer specifiek hoe je ChatGPT kunt implementeren in je recruitment-, HR- en salesprocessen.

Twijfel je nog? Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Aan het einde van het webinar krijgen alle deelnemers bovendien een leuk cadeautje.

Voor wie is dit webinar?
Dit webinar is perfect voor HR-professionals, recruitment specialisten, commerciële medewerkers en iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun bedrijfsprocessen door innovatieve technologieën. Of je nu nieuw bent met AI of al enige kennis hebt, dit webinar zal waardevolle inzichten bieden die je direct kunt toepassen in jouw werk.

Zien we je dan?

Ik meld mij graag aan

Recente artikelen

Ruud & Wiebe zijn namelijk beide op 1 mei gestart als regional sales manager bij Belgraver Aircraft Int...
Wijgaart
Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart