Webinars Geslaagd Webinar: De toekomst van HR: het revolutionaire belang van soft skills

0
Loeck Kamphorst

Op donderdag 19 oktober hebben wij een webinar gegeven over het thema 'De toekomst van HR: het revolutionaire belang van soft skills'. 

We hebben het gehad over waarom soft skills steeds belangrijker worden in HR. In een wereld vol technologische veranderingen en innovatie is het niet alleen belangrijk om technische vaardigheden te hebben, maar ook om goed met anderen te kunnen samenwerken en communiceren. Dit zijn soft skills zoals leiderschap, empathie en communicatie, die van cruciaal belang zijn voor het succes van organisaties. Kortom, de toekomst van HR draait om het begrijpen en waarderen van deze persoonlijke kwaliteiten voor het welzijn van de organisatie.

Op het webinar hebben we een evaluatie gescoord met een gemiddelde beoordeling van een 8.5 wat wij een mooi cijfer vinden.

Mocht je het webinar gemist hebben en de replay willen ontvangen, mail dan naar mail@av.nl. We sturen je de replay graag toe. 
Wil je graag sparren over dit thema of wellicht onze hulp inschakelen? Neem dan gerust contact op via hetzelfde mailadres of via 033 - 2860150.

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart