Succesverhalen Succesvolle samenwerking Swagelok Nederland en AV

2161
Ad Veldhuizen

In samenwerking met Bennie Holtrop en Niels Eegdeman is Marijke van der Maas - Poppe met succes bemiddeld bij Swagelok Nederland.

Swagelok Nederland is marktleider op het gebied van Fluid System Solutions en voegen hiermee veel waarde toe binnen o.a. de hightech- en energiesector. Ze waren op zoek naar een Manager Customer Service die energie krijgt van een perfect lopende afdeling Customer Service. Marijke zal verantwoordelijk zijn voor een team van acht personen dat de klantverwachtingen overtreft, van aanbieding tot factuur, en de vraag van klanten operationeel in goede banen leidt.

Voor ons is het een extra bijzondere samenwerking omdat Bennie drie jaar geleden is bemiddeld door AV in de rol van Manager Customer Service, en inmiddels is doorgegroeid tot operationeel directeur. Nu zal Bennie de coaching en begeleiding doen van Marijke.

We wensen je veel werkgeluk Marijke en hopen over een X aantal jaar net zo’n soort verhaal te mogen publiceren over jouw loopbaan bij Swagelok Nederland.

Mediation by Ad Veldhuizen en Mylène van der Hoeven - van Herwerden.

Recente artikelen

Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende ond...
Wijgaart
In de huidige tijd is thuiswerken een realiteit geworden, maar zoals velen hebben ontdekt, brengt thuiswerken oo...
Wijgaart
Ik kan mij nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om op sollicitatiegesprek te gaan. Het succes van jouw s...
Wijgaart