AV nieuws Keep the soul alive: AV-GPT

0
Florian ter Haar

Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende onderwerpen aankaarten en kennis en inspiratie met elkaar delen. Vorige week stond de soul sessie, hoe kan het ook niet, in het kader van A.I., met een speciale focus op hoe ChatGPT bruikbaar ingezet kan worden voor AV.

Ad Veldhuizen opende de sessie door aan onze nieuwe collega's uit te leggen wat de sessie inhoud en hoe dit ons team kan versterken en inspireren. Vervolgens kondigde hij Ronald de Snoo aan, expert in ChatGPT.

Ronald had van ons de opdracht gekregen om een trekking onder het team te houden, omdat we het target van februari hadden behaald. In het kader van het thema hebben we dit gedaan door middel van ChatGPT. Hieruit werd Fleur de Graaf de winnaar en dus mag zij samen met collega's proberen te ontsnappen uit een escape room.

Hierna begon de sessie inhoudelijk. Ronald liet ons zien wat er allemaal mogelijk is met AI in de recruitmentbranche en gaf ons een voorproefje van de AI die speciaal voor AV in ontwikkeling is. Daarnaast hebben we met zijn allen ideeën bedacht welke we in een later stadium ook kunnen realiseren. We kijken uit naar een mooi vervolg waarbij we ook echt de praktijk in gaan.

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart