Succesverhalen Van verkoopleider naar sales director en van kandidaat naar klant

1544
Wagenaar

AV bestaat 20 jaar en we zien steeds meer succesverhalen de revue passeren. Zo ook het verhaal van Frank Bunders. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! 

In 2009 is Frank Bunders via AV bij Dexion gestart als verkoopleider. Dit was niet de gemakkelijkste tijd omdat de toenmalige crisis zich in de piek bevond. In eerste instantie wilde Dexion de vacature daarom graag intern oplossen. 
Al snel bleek dat ze toch opzoek moesten naar een specialist op het gebied van sales om hun team te versterken. AV kreeg de taak toegewezen om deze sales professional te vinden. Dat werd Frank met zijn ruime ervaring binnen de verkoopbranche en nuchtere kijk op de zaken. 

Frank startte zijn carrière pad bij Dexion destijds als verkoopleider en groeide door tot sales director. De afgelopen jaren bereikte hij veel binnen de organisatie. Het jaar 2019 was één van zijn beste, de omzetcijfers zijn in dit jaar maar liefst verviervoudigd t.o.v. 2009! Om deze groei vast te houden heb je een goed salesteam nodig. Zo bemiddelde AV toentertijd nog vier accountmanagers. Alle vier de sales professionals zijn goed in wat ze doen en presteren op hoog niveau. Om dit te blijven optimaliseren is Frank onlangs via AV een development training gestart. Deze training is bedoeld om te investeren in het team maar ook om voorbereid te zijn op mindere tijden. 

Zowel AV als Frank werken nog met veel plezier samen. Als sales director van Dexion kiest Frank vandaag de dag nog steeds graag voor ons. “AV ontzorgt echt. Zo heb ik er altijd alle vertrouwen in dat de opdracht in goede handen is. Met zorg bereikt AV het beste resultaat en levert altijd goede kandidaten. Dit maakt het keuzeproces vaak lastig. Waarin AV weer goede adviezen biedt. Dit pakt altijd positief uit omdat zij echte vakspecialisten zijn.”

Met trots kunnen wij stellen dat de samenwerking met Dexion en het succesverhaal van Frank Bunders een mooie illustratie geeft van een uitstekende match op zakelijk gebied. Zo hopen wij dat hier nog veel van zullen volgen! 


 

Recente artikelen

Sinds januari werkt Kris de Wagenaar als interim recruiter voor Le Blanc Advies - Meesters in Analyse &...
Y. Morren
De afgelopen periode heeft AV geholpen met de flinke uitbereiding van het verkoopteam bij Velthuizen Keukens. Di...
Weijermans
Thijmen Groen is in het zonnetje gezet! 5 jaar geleden is Thijmen via AV bemiddeld bij Technogym als a...
Weijermans