Artikelen Succesverhalen Jarenlange samenwerking tussen AV en IKO

671
Renee Krikke

Al jarenlang werkt AV met veel plezier en succes samen met het IKO-concern. IKO is toonaangevend producent van dakbedekking, vloeibare waterdichting, isolatie en toebehoren. Wij mogen regelmatig zorgen voor de werving en selectie van (key) accountmanagers tot aan de nieuwe algemeen directeur van Nederland. Omdat we trots zijn op deze mooie samenwerking zetten we IKO graag in het zonnetje.
 
IKO streeft ernaar het favoriete merk te zijn op het gebied van dakbedekking, waterdichting en isolatie voor professionele aannemers in Europa (en de wereld) en zal de meest degelijke en duurzame kwaliteitsproducten en diensten op de markt aanbieden. Met meer dan 30 fabrieken en 4.500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. Het mooie van de IKO-organisatie is het internationale karakter met daarin nog steeds oog voor het van oorsprong familiebedrijf. IKO investeert graag in haar werknemers en heeft om die reden twee eigen trainingscentra in Klundert en Leeuwarden. Deze centrums zijn volledig uitgerust om de beste dakdichtingsopleidingen te kunnen geven. 

IKO spitst zich niet enkel toe op het verkopen van kwalitatief hoogstaande producten, maar ook op het verbeteren van de klantenervaring elke keer wanneer ze met de klant in contact komen. Ze gaat eerlijk en integer te werk, heeft een lange termijnvisie, rekening houdend met de belangen van klanten, het bedrijf en de werknemers. Iets waar wij bij AV ons ook goed in kunnen vinden. 

En dan nog IKO Pushing Limits! IKO is al jaren sponsor van het Nederlands schaatsteam met o.a. Jorien ter Mors en Jan Blokhuijsen. Team IKO is het eerste schaatsteam in Nederland met een sponsorcontract dat verder loopt dan een jaar. De ambities van IKO zijn niet anders dan die van het schaatsteam, ook bij IKO wordt elke dag topsport bedreven!
 

Recente artikelen

In het interview met Qbies verteld Ad Veldhuizen hoe de rol van sales aan het veranderen is. En welke belan...
Y. Morren
In de SMA Online Talk stond Ad Veldhuizen centraal. Hij ging in gesprek over o.a. het MACR-m...
Y. Morren