Masterclasses Training Empower jezelf en de ander

1469
Ad Veldhuizen

Empower jezelf en de ander

Weten waar je het beste tot je recht komt levert direct (werk)geluk en succes op. Het empowert jezelf en de mensen om je heen. Een organisatie waarin iedereen zijn volledig potentieel benut zorgt voor positieve energie en fantastische resultaten. Daarom hebben wij de training “Empower jezelf en de ander” ontwikkeld.

Tijdens de training Empower jezelf en de ander doorlopen we 3 fases:

  1. Verkennen - van talent en kwaliteiten.
  2. Herkennen - bij jezelf en bij de ander.
  3. Erkennen - hoe er morgen, in de praktijk, mee om te gaan.

Vooraf maakt iedereen de Big Fifty, de online persoonlijkheidsvragenlijst. De Big Fifty uitslag geeft een objectief beeld van competenties die voor de deelnemer het beste ontwikkelbaar zijn. Ook krijgt men inzage in welke teamrol het beste bij je past. Vanuit deze verkenning kijken we naar de dagelijkse praktijk middels een proces van herkennen en erkennen.

Door deze training krijgt men antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat verstaan we onder talent, gedrag en competenties?
  • Waar ligt mijn kracht?
  • Hoe kunnen we elkaar empoweren?

Maatwerk
De basis van de training wordt gevormd door de resultaten van het wetenschappelijk onderbouwde Big Fifty Persoonlijkheidsvragenlijst en de bewezen fases van verkennen, herkennen en erkennen. Vervolgens pakken we een thema dat aansluit bij de actualiteit binnen jullie organisatie, zoals optimaliseren, veranderen, vergroten van resultaat, innovatie en/of teamwork. Tenslotte wordt de training door onze ervaren trainers ingekleurd met maatwerk, want elke persoon en elke organisatie is anders.

Wat levert de training op? 

  • Meer inzage in kwaliteiten.
  • Verkennen hoe men nog beter samenwerkt.
  • Concrete afspraken voor meer werkplezier en succes.

Onze trainers
Don
Don startte in 2017 zijn eigen trainings- en adviesbureau. Hiermee helpt hij mensen om zich persoonlijk te ontwikkelen, en bedrijven om hun rendement te vergroten door medewerkers beter in te zetten. Don heeft jarenlange ervaring met groepstrainingen, individuele begeleiding en begeleiding ‘on the job’.

Sandra
Voor vele is Sandra een vertrouwd gezicht. Zij heeft ruim 14 jaar als consultant bij AV gewerkt en is sinds 2021 als associate trainer aan onze organisatie verbonden. Sandra heeft daarnaast sinds 2013 haar eigen onderneming waarin zij werkt als (executive) coach, trainer en docent. Sandra gelooft in persoonlijk leiderschap en weet diepgang op fantastische wijze te combineren met concrete handvatten voor de dag van morgen.

Praktisch
Tarief:              Speciaal voor relaties van AV € 290,-* per deelnemer excl. BTW.   
Locatie:           Trainingsruimte of inspiratieschuur van AV in Hoevelaken.
Duur:   
            Eendaagse training.
Aanmelden:    Stuur een mail naar mail@av.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor de training.


*Vanaf 6 deelnemers. Toelichting tarief: € 145,- voor de training en een speciaal tarief van € 145,- (i.p.v. € 285,-) voor de Big Fifty vragenlijst, inclusief het persoonlijke rapport.

 

Recente artikelen