Succesverhalen Werken bij Brinkmann en Niemeijer Motoren

1186
Lisanne Bronkhorst

Voor een van onze klanten in Twello zijn wij opzoek naar technische mensen. Een gewilde branche, met weinig beschikbare kandidaten, die regelmatig benaderd worden door recruiters, zoals ik. Wat maakt mij dan anders dan een ander? Hieronder leg ik het uit.

Samen met Frits Lubberts en Bastiaan Lubberts van Brinkmann en Niemeijer Motoren B.V. heb ik medio oktober een brainstormsessie georganiseerd. We hebben gepraat over de doelgroep, de soorten benaderingen, de (lokale) naamsbekendheid en de mogelijkheden binnen de organisatie, want er is een heleboel mogelijk. We focussen hierbij niet op de korte successen, maar op het lange termijnproces en op de employer branding.

Het succes aan dit verhaal? Samen met hen hebben we de traditionele benadering achter ons gelaten en zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden om nieuwe mensen aan te kunnen trekken. Jong, oud, ervaren of moet je nog veel leren? Bij Brinkmann en Niemeijer staat de koffie voor je klaar! En dat wilden wij graag op beeld overbrengen. Dit hebben wij via onder andere een video proberen te visualiseren, want er is simpelweg niet één goede methode voor vele mensen. De traditionele vacaturetekst past niet altijd en een video kun je eigen maken. Je hebt direct een beeld van de organisatie, de werkzaamheden en je ziet al een aantal collega’s. Je weet hierdoor binnen 30 seconden of Brinkmann en Niemeijer bij jou zou passen.

Wil jij ook je krachten bundelen met AV? Of eens een kop koffiedrinken met Frits en Bastiaan van Brinkmann en Niemeijer, neem dan contact op met mij via lisanne@av.nl.

Recente artikelen

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar het EK voetbal is weer van start gegaan. Extra leuk om ook dit met je co...
Kamphorst