Podcast luistertip Geef kandidaten een goed beeld van jouw werkgeversmerk

0
Roosmarijn Wichmann
De krapte op de arbeidsmarkt blijft groot. Employer branding, oftewel: het bouwen van een sterk werkgeversmerk wordt steeds belangrijker. Het goede nieuws wat wij ook merken bij onze opdrachtgevers: werkgevers laten nog kansen liggen en er is dus nog veel verbeterpotentieel. Wat voor een profiel heb je nodig om op korte termijn vacatures in te vullen voor nu en voor in de toekomst. En vervolgens, hoe spreek je de juiste mensen aan voor jouw vacatures? Wat zet je wel en niet in de vacaturetekst. En als je dan potentiële kandidaten in het proces hebt, hoe zorg je voor een zo goed mogelijke candidate experience (kandidaat ervaring). Gebruik ook passende beelden bij de vacaturetekst of op de werkenbij pagina. Geef kandidaten een realistisch inkijkje door bijvoorbeeld foto's of testimonials van collega's. 
 
In de podcast "Employer Branding" door Werkverkenners van BNR spreekt Rens de Jong met specialisten op gebied van recruitment en marketing. Laat je in een half uur bijpraten over wat bedrijven kunnen doen om meer en betere kandidaten aan te trekken.
 
En wil je hulp of wil je sparren? Neem gerust contact op, Roosmarijn denkt graag mee om jullie employer brand te verbeteren en daardoor de juiste kandidaten aan te trekken.
 
Beluister de podcastaflevering hier.

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart