Executive Search Succesverhalen Succesvolle samenwerking Riho en AV

3178
Mylène van der Hoeven
Ronald Kloppenburg is bemiddeld als commercieel directeur bij Riho!​​​​​​​

Ronald is eindverantwoordelijk voor de commercie van Riho International en lid van het managementteam. In samenwerking met het managementteam geeft hij vorm aan de (groei)strategie en worden er heldere sales- en marketingstrategieën gevormd. Daarnaast vertaalt hij de commerciële strategie naar concrete plannen. Ronald gaat internationaal leiding geven aan de verkoopmanagers in Duitsland, Polen, Hongarije, België, Tsjechië en Nederland. Ook is Ronald verantwoordelijk voor het (omni)channel beleid en de marketing, waarbij hij nauw samenwerkt met productmanagement, ICT en R&D. Ronald is ook zelf actief in de commercie met speciale aandacht voor de Key Accounts.

Riho is van oorsprong een Nederlandse organisatie en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale A-speler in de sanitairbranche. Met bijna 40 jaar ervaring is zij toonaangevend in het produceren en leveren van eigentijds sanitair. De drijfveren innoveren en inspireren staan centraal, net als de ambitie: u de badkamer van uw dromen laten creëren.

Wij wensen Ronald heel veel succes met deze verantwoordelijke en uitdagende functie namens team AV! 

Mediation by Ad Veldhuizen & Mylène van der Hoeven - van Herwerden in coöperation with Bardo GovaartsDankfried Verhage & Guy Claesen

Recente artikelen

Sinds maart 2023 loop ik stage bij  AV . Een moeilijke periode in 2022, vanwege gezondheidsproblemen in fam...
Kamphorst
Joël zal als accountmanager bijdragen aan het verder uitbouwen van het klantportfolio. Binnen deze rol zal hij ...
Kamphorst
Niet 1, 2, maar 3 toptalenten geplaatst bij onze gewaardeerde opdrachtgever, ChainPoint ! Oorspronkelijk beg...
Kamphorst