Executive Search Succesverhalen Succesvolle samenwerking Riho en AV

3178
Mylène van der Hoeven
Ronald Kloppenburg is bemiddeld als commercieel directeur bij Riho!​​​​​​​

Ronald is eindverantwoordelijk voor de commercie van Riho International en lid van het managementteam. In samenwerking met het managementteam geeft hij vorm aan de (groei)strategie en worden er heldere sales- en marketingstrategieën gevormd. Daarnaast vertaalt hij de commerciële strategie naar concrete plannen. Ronald gaat internationaal leiding geven aan de verkoopmanagers in Duitsland, Polen, Hongarije, België, Tsjechië en Nederland. Ook is Ronald verantwoordelijk voor het (omni)channel beleid en de marketing, waarbij hij nauw samenwerkt met productmanagement, ICT en R&D. Ronald is ook zelf actief in de commercie met speciale aandacht voor de Key Accounts.

Riho is van oorsprong een Nederlandse organisatie en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale A-speler in de sanitairbranche. Met bijna 40 jaar ervaring is zij toonaangevend in het produceren en leveren van eigentijds sanitair. De drijfveren innoveren en inspireren staan centraal, net als de ambitie: u de badkamer van uw dromen laten creëren.

Wij wensen Ronald heel veel succes met deze verantwoordelijke en uitdagende functie namens team AV! 

Mediation by Ad Veldhuizen & Mylène van der Hoeven - van Herwerden in coöperation with Bardo GovaartsDankfried Verhage & Guy Claesen

Recente artikelen

Vaak kijken we naar trends en ontwikkelingen in de markt, maar mij lijkt het leuk om eens wat verder vooruit te ...
Kamphorst
Wij zijn trots om te delen dat wij al sinds 2015 met succes werven voor Bandall ! Dat jaar kregen wij de uitda...
Kamphorst
Als iemand die altijd een beetje chaotisch was en vaak dingen vergat, was ik enorm nieuwsgierig naar de podcasta...
Kamphorst