Webinars Actief werven

4046
Ad Veldhuizen

Is het werven van nieuwe medewerkers in 2021 een thema? En wil je effectiever en slimmer de beste medewerkers aantrekken? Dan is dit Webinar interessant voor jou! 
 
Het is een rare tijd, ook op de arbeidsmarkt. De werkloosheid is gestegen en toch zijn er mínder mensen actief op zoek naar een baan. Hierdoor is het actief werven van kandidaten nog belangrijker geworden. Maar hoe doe je dat? Welke kansen zijn er anno 2021 om werving effectiever en slimmer aan te pakken? In dit Webinar delen wij onze kennis en bieden wij inspiratie en concrete tips. 

Wij staan stil bij de huidige stand van de arbeidsmarkt en laten zien waarom actieve werving zo belangrijk is. Vervolgens laten wij zien hoe je actieve werving kan aanpakken middels slimme job marketing en het actief benaderen van kandidaten. Daarvoor hebben wij het AV wervingsconcept. De A staat hier voor Aandacht en de V staat voor Verleiden. En wij zoomen in op onze LinkedIn aanpak. Hiermee kun je voor 90% van de vacatures binnen 3 dagen 30 geschikte profielen voor de vacatures vinden, die je vervolgens op slimme en gestructureerde wijze kan benaderen. We delen het allemaal in dit Webinar!

 

Praktische informatie

Spreker: Ad Veldhuizen 

Doelgroep: HR en Managers die in 2021 betrokken zijn bij werving & selectie.
 
Datum: Op dit moment staat er geen datum gepland voor dit webinar. Wil je de opname van het webinar bekijken? Vul dan hieronder het aanmeld formulier in en je krijgt de opname kosteloos toegestuurd. 

Waar: online, via jouw thuis werkplek 

Kosten: dit Webinar is geheel kosteloos en vrijblijvend (je wordt achteraf niet gebeld, tenzij je dat zelf wilt natuurlijk ;).

Aanmelden   
Vraag hier de opname aan.

Recente artikelen

Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende ond...
Wijgaart
In de huidige tijd is thuiswerken een realiteit geworden, maar zoals velen hebben ontdekt, brengt thuiswerken oo...
Wijgaart
Ik kan mij nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om op sollicitatiegesprek te gaan. Het succes van jouw s...
Wijgaart