Artikelen De ervaring van stagiair Loeck bij AV

0
Loeck Kamphorst
Sinds maart 2023 loop ik stage bij AV. Een moeilijke periode in 2022, vanwege gezondheidsproblemen in familiale sfeer, heeft invloed gehad op mijn studie. Hierdoor heb ik helaas mijn stage niet kunnen afronden in augustus, maar gelukkig mocht ik langer blijven bij AV. Elk nadeel heeft een voordeel zoals ze zeggen. Hierdoor heb ik een extra lange periode de tijd gehad om ontzettend veel ervaring op te doen. Hiervoor wil ik AdEvelienFlorianRoosmarijn, maar ook het hele team van AV bedanken.

Mijn studie, en dus ook mijn stage, heb ik naar verwachting eind januari afgerond. Ik volg de opleiding marketing en communicatie op het Dulon College (Ede) - Business College. Een goede keuze die ik gemaakt heb. In maart kwam ik dus bij AV en kende ik nog helemaal niks van het bedrijf en de werkzaamheden die zij uitvoerden. Nu richting eind 2023 heb ik een hoop geleerd binnen AV waar ik graag meer over met jullie deel.

Een van mijn belangrijkste verantwoordelijkheden is het ontwikkelen van content voor onze verschillende communicatiekanalen, zoals de sociale media, nieuwsbrieven en de website van AV. Ik heb geleerd hoe ik met Canva werk en zo dus ook elke post mooi kan vormgeven. Ik heb ook een project mogen uitvoeren waarbij ik onder andere het LinkedIn-account van alle AV’ers heb geoptimaliseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een achtergrondbanner, profielinfo en het bedenken van een pakkende profielregel/titel. Het opnemen van de telefoon en zo in contact komen met klanten en kandidaten heeft mij ook geleerd beter te communiceren. Naast mijn dagelijkse taken, kreeg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan teamvergaderingen en leer- en trainingssessies. Wat mijn ervaring met teamwork verder versterkte. Buiten het werken om heb ik mogen genieten van leuke uitjes, etentjes en sportactiviteiten! Momenteel ben ik bezig met een marktonderzoek (tevens mijn laatste stageopdracht) en mag ik binnenkort mijn eindpresentatie gaan houden en zo mijn stage afronden.

Ik kan heel lang door blijven praten over de werkzaamheden die ik hier uitgevoerd heb en de leuke dingen die ik heb mee mogen maken, maar nog leuker om hier op kantoor over te vertellen mocht je nog een stage zoeken in 2024. Mijn stagebegeleider Florian vertelt er ook graag meer over. De stage kan naar wens ingericht worden, b.v. meer richting communicatie of juist meer management assistent. Stuur mij gerust een berichtje!

Recente artikelen

Rosmarijn Koppenol is recentelijk aan de slag gegaan als slaapadviseur bij Natuurlijk Slapen in Amersfoort....
Haar
Vandaag zetten we Mark Biermans & Tom Seuren in de schijnwerpers. Beide zijn alweer 5 jaar werkzaam als acco...
Wijgaart
Vanuit AV inspireren wij graag (commerciële) professionals met de podcast luistertip. Ben je op zoek naar inspi...
Wijgaart