Webinars Effectief communiceren en verkoopgesprekken

2658
Y. Morren

Door de Corona pandemie staan verkooporganisaties voor grote uitdagingen en ontstaan er ook nieuwe kansen. Naast dat de gezondheid van de medewerkers voorop staat wil je ook dat de salesactiviteiten en omzet doorloopt. 

Als sales- of accountmanager heb je te maken met diverse ontwikkelingen bij klanten. Hebben klanten te maken met groei of met krimp. Hoe kan jij de trusted advisor zijn voor klanten. Iemand die er voor hun is en waarin ze vertrouwen hebben dat je meedenkt en oplossingen biedt voor hun vraagstukken.

Tiidens het Webinar Effectief Communiceren en Verkoopgesprekken helpen wij jou om antwoorden te geven op deze vragen. De continuïteit van de organisatie hangt af van de inkomsten die jij en je collega’s genereren. Omdat ook in deze tijd te doen delen wij concrete tips, oefeningen en inspiratie met je.

Praktische informatie

Spreker: Robin van Dorrestein

Wanneer: Op dit moment staat er geen datum gepland voor dit webinar. Wil je de opname van het webinar bekijken? Vul dan hieronder het aanmeld formulier in en je krijgt de opname kosteloos toegestuurd. 

Waar: online, via jouw thuiswerkplek 

Kosten: deelname aan dit Webinar is geheel kosteloos

Aanmelden   
Heb je interesse? Meld je dan hier direct aan of stuur een mail naar yvonne@av.nl 

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart