Artikelen AV'er Maud aan het woord

0
Maud Wassenaar
Wanneer heb jij een succesvolle werkweek gehad?

Het klinkt cliché, maar zodra ik voor een opdrachtgever een geschikte kandidaat heb gevonden voor de aangeboden vacature. Hierdoor mag er weer een welkomstpakket naar de kandidaat gestuurd worden en maken we zowel kandidaat als klant blij. Dat is uiteindelijk toch waar je het voor doet.
Ik vind het leuk om te zien als opdrachtgever en kandidaat positieve reacties geven en ik door middel van deze reacties weet dat ik goed werk geleverd heb.

Wat heb je geleerd binnen AV?

Binnen AV ben je nooit uitgeleerd, er zijn altijd uitdagingen waar je aan kunt werken. Hiervoor is een gemotiveerd team belangrijk om deze uitdagingen en belangrijke doelen te behalen. Ook heb ik door de ervaring bij AV meerdere vaardigheden ontwikkeld, zoals klantgerichtheid en gestructureerd werken. Deze vaardigheden kan ik goed toepassen tijdens een procedure met opdrachtgever en kandidaat. Ook ben ik bezig met het begeleiden van stagiaires, hierbij geeft het mij veel voldoening om te zien dat een stagiair(e) na een aantal maanden al zelfstandig aan de slag kan.
 
Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en/of met het team?

Ik zie nog mogelijkheden in het vergroten van de naamsbekendheid voor onze dienst Recruitment Services. Hierdoor kunnen we nog meer succesvolle bemiddelingen realiseren om zo te bouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes. Dit doen we onder andere al door verschillende sales- en marketingactiviteiten uit te voeren, zoals: lokaal flyeren en adverteren, koude en warme acquisitie en het organiseren van webinars.
 
Waarom zou je anderen adviseren om bij AV te komen werken?

We zijn een heel gedreven en enthousiast team waarmee we iedere maand voor het target gaan, maar waar we het ook gezellig hebben met elkaar. Echt een work hard, play hard mentaliteit. Als je het leuk vindt om veel sociaal contact te hebben met potentiële kandidaten is AV echt wat voor jou.
 
Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd?

Het moment waarvan ik het meeste geleerd heb is de overgang van mijn oude werkgever naar mijn nieuwe werkgever. Je komt in een volledig nieuw team, een nieuwe plek en leert een nieuwe manier van werken. Hierdoor heb ik meer professionaliteit en doorzettingsvermogen gecreëerd en mezelf in het diepe gegooid.

Recente artikelen

Vaak kijken we naar trends en ontwikkelingen in de markt, maar mij lijkt het leuk om eens wat verder vooruit te ...
Kamphorst
Wij zijn trots om te delen dat wij al sinds 2015 met succes werven voor Bandall ! Dat jaar kregen wij de uitda...
Kamphorst
Als iemand die altijd een beetje chaotisch was en vaak dingen vergat, was ik enorm nieuwsgierig naar de podcasta...
Kamphorst