Succesverhalen Twee nieuwe opdrachtgevers na succesvolle bemiddelingen bij Auping!

1275
Didani Raoef

Mooie samenwerkingen voor Recruitment Services: sinds het begin van dit jaar zijn we trots om Auping stores als een van onze gewaardeerde opdrachtgevers te hebben. Wij zijn actief bezig geweest met het werven van Verkoopadviseurs voor hun beddenwinkels, zodat Auping de verkoop kan blijven stimuleren met het juiste personeel. Wij nemen de meeste recruitment werkzaamheden uit handen, zoals het schrijven van de vacatureteksten, zorgen dat ze vacatures online zichtbaar zijn en het actief zoeken en benaderen van kandidaten. Na een prettige samenwerking met Hessel hebben we inmiddels drie medewerkers aan Auping kunnen verbinden. 

Daarna zijn we benaderd door Morgana Boxmeer én het hoofdkantoor met hetzelfde verzoek om hen te helpen met het vinden van geschikt kandidaten. Het is een groot compliment dat Hessel van Auping ons heeft aanbevolen. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze Recruitment Services en benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor jullie wervingsvraagstuk, dan staan we klaar om vrijblijvend met je te overleggen. Je kunt een e-mail sturen naar mail@av.nl of bellen naar 033 - 28 60 150.

Recente artikelen

Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart
Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende ond...
Wijgaart