Succesverhalen Jarenlange succesvolle samenwerking Atimo en AV werving & Selectie

947
Roosmarijn Wichmann

We zetten ons dagelijks in om mensen en organisaties te versterken zodat zij gelukkiger worden en successen boeken! Atimo Personeelstechniek is een klant waar we al jaren mee mogen samenwerken. Zij ontzorgt organisaties op het gebied van urenmanagement door klantspecifieke oplossingen te creëren die optimaal aansluiten bij de ideeën en werkwijzen van de klanten.

Deze business is aan grote verandering onderhevig want de wereld verandert en zo ook de manier waarop mensen in bedrijven werken. Hierbij is de behoefte toegenomen aan betrouwbare managementinformatie over de arbeidstijd, personeelsplanning en de daarmee samenhangende kosten. Bovendien willen organisaties tegenwoordig meer kunnen dan alleen tijd registreren. Ze willen die geregistreerde tijd kunnen uitsplitsen en deze input ook kunnen gebruiken voor andere toepassingen zoals de salarisverwerking, financiële boekhouding, project- of orderadministratie.

Van accountmanager naar sales manager
Atimo  is sterk afhankelijk van goede sales professionals om hun product tot waarde te brengen bij de klant en daarom kwamen ze bij ons terecht. Onze directeur Ad Veldhuizen is bijna 10 jaar geleden gestart met een werving en selectieprocedure waar we succesvol twee goede kandidaten konden verbinden aan Atimo. Toen een van deze medewerkers na ruim 5 jaar wegging, werden wij gevraagd om zijn vervanger te vinden. Ad heeft daarnaast ook 2 jaar business coaching gegeven om de salesprocessen verder te ontwikkelen. In die tijd deden we nog Meet en Greets waarbij verschillende kandidaten die geschikt leken tegelijkertijd naar het Atimo kantoor kwamen om zichzelf te presenteren. Peter-Jan kwam het sterkst uit de selectie en startte als accountmanager. Dit bleek een succesvolle match, want hij is inmiddels doorgegroeid tot sales manager.

“Hier raak ik nog lang niet uitgeleerd”
Het afgelopen jaar mochten wij voor zijn team op zoek naar een accountmanager binnendienst en daar is Kelly van Loen gestart. Ze is heel blij in haar nieuwe rol en omschrijft Atimo als volgt: “ik ben echt in een warm bad terecht gekomen. Atimo heeft mij verrast in haar professionaliteit. Er werken hier mensen die zo veel kennis van urenmanagement en personeelssystemen hebben, super mooi dat zij de tijd nemen om mij alles te leren. Het is fijn om het gevoel te krijgen dat ze een toekomst zien met mij in het bedrijf en dat er zo veel doorgroeimogelijkheden zijn. Hier raak ik nog lang niet uitgeleerd!”

Nieuwe vacature voor accountmanager
In 2021 mochten we het jaar mooi starten met een nieuwe aanvraag van onze contactpersoon Jozé van Schaik. Zij is HR verantwoordelijke voor AtiQx holding waar Atimo onder valt. We zijn super blij dat we ons netwerk en expertise mogen inzetten om een nieuwe sales consultant installed base te mogen vinden. Ga jij aan de slag als accountmanager om bij klanten de processen rondom arbeidstijd te automatiseren? Bij Atimo kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer! Klik hier voor de link naar de vacature.

Recente artikelen

Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart
Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende ond...
Wijgaart