Artikelen Hoe vindt u de juiste Sales Professional?

5070
AV Werving & Selectie

 

Een optimaal verkoopteam helpt u door de crisis heen! U wilt dus de juiste salesman of -vrouw. Maar hoe vindt u die? Het vakblad Sales Management sprak over dit onderwerp met opdrachtgevers en AV Werving & Selectie. De uitkomst is een inspirerend artikel met praktische tips.

Graag delen wij met u dit artikel om u inspiratie te bieden voor het creëren van een optimaal verkoopteam. Dit artikel stond deze maand in het vakblad Sales Management.


De visie van gerenommeerde bedrijven
Onderwerpen als zelf doen of uitbesteden, vaststellen profiel, deskselectie, businessplan als assessment en doorslaggevende kwaliteiten voor een sales professional komen in het artikel aanbod. Ook krijgt u suggesties voor een plan van aanpak. Simone Klaassen (Supervisor Talentmanagement 3M), Paul Nanninga (Commercieel Directeur Ricoh), Roy Jansen (COO ICT Automatisering) en Ad Veldhuizen (Directeur AV Werving & Selectie) zijn hiervoor gevraagd hun inzichten te delen. Kortom; vier pagina's met inspiratie en praktische tips voor het aantrekken van de juiste sales professionals.
  
Klik hier voor het artikel uit het vakblad Sales Management! of mail naar marketing@avdiensten.nl 


SUCCES en veel leesplezier!


Hartelijke groet,
Het team van AV Werving & Selectie

Recente artikelen

We kennen het medium al veel langer. Maar nu zou het dan toch ineens kunnen gebeuren: de doorbraak van podcast. ...
Y. Morren
We kennen het medium al veel langer. Maar nu zou het dan toch ineens kunnen gebeuren: de doorbraak van podcast. ...
Y. Morren