Webinars Geslaagd webinar Het vinden en verleiden van de beste kandidaten

965
Florian ter Haar

Op donderdag 10 november hebben we een webinar gegeven over het thema 'Het vinden en verleiden van de beste kandidaten'. Zoals de titel van het thema al doet vermoeden gingen we hier in via welke kanalen en manieren je de beste kandidaten kan vinden en hoe je dit vervolgens om zet tot sollicitanten. Hierbij hebben we concrete tips gegeven en handvatten om vacatures sneller en beter te vervullen middels succesvolle werving. Ook hebben we de huidige arbeidsmarkt onder de loep genomen.

Met ruim 120 aanmeldingen en een webinar beoordeling van gemiddeld een 8.2 vonden wij het een zeer geslaagd. Het aantal aanmeldingen benadrukte dat het vinden van de juiste medewerkers niet eerder zo actueel geweest is als dit jaar.

Mocht je het webinar gemist hebben en de opname willen ontvangen, mail dan naar mail@av.nl. We sturen je de replay dan graag toe. 
Of wil je graag eens sparren over dit thema of wellicht onze hulp willen inschakelen? Neem dan gerust contact op via hetzelfde mailadres of via 033 - 2860150.