Masterclasses Masterclass challenger sale

2556
Ad Veldhuizen

Als Sales Professional is het belangrijk om mee te bewegen in de markt. Daarom geloven wij dat je, als professional, inspiratie en persoonlijke aandacht goed kunt gebruiken om in vorm te blijven.

De best presterende verkopers worden in veel gevallen getypeerd als een challenger. Daarom organiseert AV de Masterclass challenger sale.

De Masterclass is een interessante manier om AV beter te leren kennen, maar vooral je kennis te vergroten én te netwerken. De spreker, Ad Veldhuizen, is al vanaf het begin een grote fan van Challenger Sale. Hij schreef hier als één van de eerste in Nederland een artikel over. Ook heeft Ad diverse professionals geholpen deze techniek in de praktijk te brengen.
De volgende masterclass staat gepland op donderdag 4 juni vanaf 14:30 uur. De geplande training(en) bij ons op kantoor moeten we helaas annuleren. Maar we kunnen natuurlijk wel online de verbinding met elkaar aangaan. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben leest u dit hier. Mocht u interesse hebben in het onderwerp challenger sale zien we u aanmelding alsnog graag tegemoet en houden we u op de hoogte.

In tweeënhalf uur kom je alles te weten over het volgende:

•    Wat is challenger sale?
•    Waarom is challenger sale zo relevant?
•    Hoe kan ik, als commercieel professional, deze kennis in de praktijk gebruiken om commercieel succes te behalen?

Tijdens de Masterclass is er uiteraard ruimte om je eigen vraagstukken in te brengen. Op deze manier kun je ook van andere deelnemers leren. Zo hopen wij je met praktisch toepasbare tips naar huis te laten gaan. 

Praktische informatie 
Doelgroep: Het programma wordt georganiseerd voor commerciële professionals en managers in complexe B2B omgevingen. Ook onze relaties zijn van harte welkom om de Masterclass te volgen. 

Locatie: informatie volgt 

Datum: donderdag 4 juni

Tijd: 14:30 - 17:00 uur

De Masterclass is ontwikkeld door de AV Development.

Aanmelden 
Ontwikkel je als Challenger in de Sales door het volgen van de Masterclass. Meld je hier aan voor donderdag 4 juni. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via mail@av.nl

Recente artikelen

Door de Corona pandemie staan ook organisaties ineens voor grote uitdagingen. Niemand weet hoe lang ...
Y. Morren
Donderdag 5 maart stond AV -net als voorgaande jaren- op het SMA Sales Event 2020 in Grand Hotel Huis ter Duin. ...
Wagenaar
We kennen het medium al veel langer. Maar nu zou het dan toch ineens kunnen gebeuren: de doorbraak van podcast. ...
Y. Morren