Podcast luistertip Dienend leiderschap doe je zo met Ben Tiggelaar en Sylvia van de Bunt

1322
Diede Veldhuizen

We kennen het medium al veel langer. Maar nu zou het dan toch ineens kunnen gebeuren: de doorbraak van podcast. Ook wij bij AV zijn om en luisteren onderweg naar de klant of op de fiets naar kantoor. Voor jullie de oproep om de podcast een plek in je dagelijkse ritme te laten veroveren. Het is namelijk een ongelofelijk leerzaam, vermakelijk en inspirerend medium; vooral voor commerciële professionals.

Graag delen we een podcastaflevering van Ben Tiggelaar. Hij is schrijver, spreker en gedragswetenschapper en spreekt inspirerende gasten over persoonlijk leiderschap, effectief werkgedrag en work-life balans. Verplichte kost voor elke professional! 

Deze aflevering gaat over dienend leiderschap. Sylvia van de Bunt -zij werkt aan de Vrije Universiteit en is expert op dit gebied- legt uit wat dit inhoudt. Verder gaat zij in op vragen als ”Waarom zou je ermee beginnen?” en “Hoe doe je dit?”. Ze vertelt over het belang van ánder leiderschap en meer focus op de lange termijn.

Klinkt dit interessant? Beluister dan nu de aflevering via de onderstaande opties.
-> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘De Ben Tiggelaar Podcast’ en de aflevering ‘Dienend leiderschap doe je zo’)
-> Via Spotify, super makkelijk!
-> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, Macbook, e.d.)

Recente artikelen

Organisaties die gebruik maken van de NOW 2.0 hebben een inspanningsverplichting om hun werknemers te stimuleren...
Y. Morren
Dit is een van de krachten waar nu een extra beroep op wordt gedaan. Wat maakt dat sommige mensen enorm veerkrac...
Y. Morren
De interim-opdracht bij DPD Pakketservice was een succes. Zo stelde de vaste recruiter Max van Ooijen: “De...
Y. Morren