Succesverhalen Het werkgeluk en zakelijke succes van Rik bij Van Manen, Veenendaal

0
Ad Veldhuizen
Het werkgeluk en zakelijke succes van Rik bij Van Manen, Veenendaal

Wat begon met een e-mail in 2018 leidt tot werkgeluk en zakelijk succes in 2023! Rik Straten komt in 2018 via een e-mail met AV in contact. De wederzijdse belangstelling is er, het juiste moment toen nog niet. Rik blijft door AV geïnformeerd worden over interessante vacatures en in 2020 is daar het moment. Rik is beschikbaar in verband met de impact van de coronapandemie en AV heeft een mooie kans voor hem bij Van Manen Veenendaal. Van Manen is een internationaal vooraanstaande speler op het gebied van woondecoratie en speelgoed en zoekt een Internationaal Key Accountmanager om het zakelijke succes van woondecoratie verder uit te breiden. Het is de perfecte match! 
 
Veel ruimte voor ondernemerschap, een uitstekende marktpositie en vooral fijne mensen om mee samen te werken spreekt Rik aan. De gedrevenheid van Rik en zijn track record spreekt Van Manen aan. Rob Vonkeman, directeur en eigenaar, biedt hem dan ook graag een baan aan en draagt een aantal belangrijke accounts over aan Rik. De omzet is hard gegroeid en wat dat betreft is het zeker geslaagd. Tegelijkertijd zijn er ook uitdagingen met de veranderingen in de markt. Niet altijd makkelijk, maar des te belangrijker dat je er samen voor wilt gaan en de samenwerking goed is. Rik heeft het goed naar zijn zin en beaamt dat Van Manen een bijzonder bedrijf is. Bij Van Manen kom je niet in een gespreid bedje en zijn taken en verantwoordelijkheden niet strak beschreven. Dat geeft ruimte je functie gedeeltelijk zelf in te vullen, alleen je moet wel een zelfstarter zijn. Een ondernemend type die zowel zelfstandig als in teamverband werkt past hier goed, aldus Rik.
 
We zijn trots en dankbaar dat we beiden hebben mogen helpen met werkgeluk en zakelijk succes.
 
Extra mooi maakt dat AV opnieuw gaat werven voor Van Manen Veenendaal. Dit keer een Supply Chain Specialist via de Recruitment Services dienstverlening van AV. Binnenkort is de vacature online, dus houd av.nl in de gaten of neem al contact op met onze collega Lisanne Bronkhorst.

Recente artikelen

Als recruitmentprofessionals streven we voortdurend naar innovatie en efficiëntie in onze wervingsinspanningen....
Wijgaart
Achraf Azzouani is aan de slag gegaan als Accountmanager water technologie bij ProMinent. Binnen het gedreven, h...
Wijgaart
Richard de Haas is van start gegaan als inkoper woondecoratie. Binnen Van Manen is Richard in de woondecoratie &...
Wijgaart