AV nieuws Bedrijfsuitje naar Athene

2250
Florian ter Haar
Omdat we onze doelen van 2021 hebben behaald zijn we op reis gegaan naar Athene. Successen zijn er tenslotte om gevierd te worden.

Tijdens deze citytrip hebben we verschillende toffe activiteiten ondernomen. Zo zijn we vrijdag de dag begonnen met een offroad jeep tour waar we maar liefst vijf uur door de bergen, langs de olijfbomen en door kleine rivieren, naar de zee en weer terug zijn gereden.
Bij terugkomst hebben we ons klaargemaakt voor een kookcursus waar we letterlijk van de Griekse cultuur hebben geproefd. We hebben authentieke gerechten bereid zoals moussaka (ovenschotel), spanakopita (spinazietaart), galatopita (melktaart) en aegean salade. Onze creaties hebben we vervolgens opgegeten op het dak van de bakkerij met uitzicht over de stad en op de Akropolis (het hoogste punt van de stad waar indrukwekkende heilige tempels zijn gebouwd al in de vijfde eeuw voor Christus).
Op zaterdag hebben we de ontspanning opgezocht door middel van een eendaagse cruise van Athene naar de Saronische eilanden. Hier hebben we genoten van de zon, het water en Griekse dorpen. Met wat mazzel ook nog dolfijnen gespot! Vervolgens hebben we het weekend afgesloten door gezamenlijk uit eten te gaan en een drankje te drinken.

Al met al een reis om nooit meer te vergeten!

Recente artikelen