Webinars HR management in onzekere tijden

1509
Ad Veldhuizen

Door de Corona pandemie staan organisaties ineens voor grote uitdagingen. Niemand weet hoelang dit gaat duren en wat de impact zal zijn. Binnen organisaties vraagt dit extra veel van jou als HR-manager.

In eerste instantie gaat het om de (gezondheids-) zorg voor de medewerkers van de organisatie. Daarnaast wordt er vanuit de directie wellicht een extra beroep gedaan op de HR-afdeling en heb je de zorg van jouw eigen team. Een aantal zaken zijn bittere noodzaak en moeten gewoonweg geregeld worden. Thema’s als medewerkerstevredenheid, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid komen in een ander licht te staan. Maar misschien zijn er, ondanks deze onzekere tijd, ook mogelijkheden of zelfs kansen. 

Onzekerheid vraagt om duidelijkheid, het schetsen van een realistisch beeld, het (durven) maken van keuzes en koers houden. Een sterke HR-afdeling en leiderschap kunnen daarin het verschil maken. Dat geeft vertrouwen.  

Tijdens het Webinar 'HR management in onzekere tijden’ helpen we je met richting bepalen, duidelijkheid geven en concrete voorbeelden uit de praktijk. Er is aandacht voor verschillende inzichten en advies.

Praktische informatie 

Sprekers: Ad Veldhuizen en Sandra Adank

Wanneer: Op dit moment staat er geen datum gepland voor dit webinar. Wil je de opname van het webinar bekijken? Vul dan hieronder het aanmeld formulier in en je krijgt de opname kosteloos toegestuurd. 

Waar: online, via jouw thuiswerkplek

Kosten: deelname aan dit Webinar is geheel kosteloos

Aanmelden   
Heb je interesse? Meld je dan hier direct aan of stuur een mail naar yvonne@av.nl   

Recente artikelen

In dit artikel deel ik graag inzicht met jullie over de motivatiebrief. Hopelijk helpt dit in het bepalen van ho...
Y. Morren
Begin september is Wesley Boonstra gestart met zijn nieuwe uitdaging als verkoopadviseur bij Velthuizen Keukens....
Y. Morren
Begin september startte Koen Faber aan zijn nieuwe uitdaging als accountmanager bij PVO International. Hij funge...
Y. Morren